مقاله ترکیب شیمیایی سولانین خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب شیمیایی سولانین خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب شیمیایی سولانین خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب شیمیایی سولانین خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب شیمیایی سولانین خطرات و روش های کاهش آن در سیب زمینی تاثیر آلایندهها بر تولید و عملکرد :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سولانین به فرمولC45H73NO15و به وزن ملکولی۸۶۸/۴و یک گلیکو آلکالوئید است. سولانین درواقع عاملی دفاعی در گیاه است که می تواند در برگها وخود میوه باشد. این ماده بسیار سمی است و حتی در مقادیر جزئی سمیت خود راحفظ می کند. سولان ین در سیب زمینی های در معرض نوری که موجب سبز شدن آنها می شود،و یا در هنگام انبارداری به میزان ۱ میلی گرم بر گرم میرسد که بس یارخطرناک است. این ماده را س یب زمینی برای دفاع خود مقابل حشرات و بیماری ها می سازد. با توجه به خطراتی که سولانین برای سلامت مصرف کننده دارد, آشنایی با این ترکیب و روش های کاهش آن می تواند نقش موثری در امنیت غذایی ایجاد کند. اینتحقیق تلاش دارد راهکارهای مناسب کاهش سولانین در گیاه را مورد بررسی قرار دهد. تأمین قسمتی از عناصر مورد نیاز گیاه با استفاده از کود آلی و کاهش استفاده ازنیتروژن و انتخاب بهترین شرایط انبارداری سیب زمینی از لحاظ کمترین افزایش در میزان الفا سولانین، از جمله اقدامات موثر می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.