بررسی نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸ دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش تولید و تجارت برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی در سالهای ۱۳۷۵ و ۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه بازرگانی

تعداد صفحات :۲۸

امنیت غذایی در گذشته تنها در سطح جهانی و ملی مورد توجه قرار می گرفت؛ بر این اساس، فقط محور عرضه اقلام خوراکی برای تامین امنیت غذایی مدنظر بود؛ اما بعد از تعریف بانک جهانی از امنیت غذایی در سال ۱۹۸۶ که در کنفرانس بین المللی تغذیه مورد توافق کشورهای عضو قرار گرفت، امنیت غذایی بر پایه سه رکن عرضه پایدار غذا دسترسی و موجود بودن غذا استوار گردید.به توجه به مفاهیم فوق، این مقاله به ارزیابی نقش تولید و واردات برنج در امنیت غذایی خانوارهای ایرانی می پردازد؛ به این منظور ابتدا روند تولید و تجارت برنج بررسی می گردد، سپس عملکرد تغذیه ای برنج محاسبه و تحلیل می شود تا مشخص گردد که آیا عرضه مناسب برنج به همراه دسترسی کافی و با کیفیت خانوار به برنج وجود دارد یا خیر؟مهمترین نتایج حاصل دلالت بر آن دارد که روند تولید برنج تقریبا ثابت بوده است (در حالیکه جمعیت کشور افزایش داشته است). از طرف دیگر، روند واردات قانونی نیز همراه با نوسان بوده است. در خصوص دسترسی خانوارها به برنج نیز قابل ذکر است که نقش برنج ایرانی طی سالهای ۷۵ تا ۷۸ در تامین امنیت غذایی کاهش و نقش برنج خارجی افزایش یافته با این حال هنوز ۵۰ درصد جامعه شهری و ۷۰ درصد جامعه روستایی کمتر از مقدار توصیه شده برنج مصرف می کنند.

کلید واژه: برنج، امنیت غذایی، تولید، واردات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.