مقاله مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر کلرید کلسیم و پوشش سلولزی بر خصوصیات کیفی توت فرنگی (رقم پاروس) در طی ذخیره سازی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
توت فرنگی یکی از محصولات با ارزش باغی است که به دلیل بافت نرم و لطافت بسیار عمر قفسه ای بسیار کوتاهی دارد. در این پژوهش اثر تیمار کلریدکلسیم و پوشش خوراکی متیل سلولز بر بهبود عمر نگهداری و برخی خصوصیات کیفی توت فرنگی رقم پاروس در طی ذخیره سازی بررسی و مورد مقایسه قرار گرفت. برای این منظور توت فرنگی های نمونه در پوشش خوراکی متیل سلولز و کلریدکلسیم ۱ % به مدت ۵ دقیقه عوطه ور و در هوای آزمایشگاه خشک و پس از آن به مدت ۱۱ روز در ۴ درجه سانتی گراد در یخچال نگهداری شدند. نتایج نشان داد که کاربرد پوشش سلولزی مانع کاهش وزن شد و به طور معنیداری درصد کپک زدگی محصول را به میزان ۱۷۶ % نسبت به کلریدکلسیم کاهش داد. تیمار های آزمایش به طور معنیداری سفتی بافت را حفظ کردند. همچنین تیمارکلرید کلسیم تاثیر اندکی بر کاهش وزن محصول داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.