مقاله تهیه و مشخصه یابی نانو الیاف سلولزی استخراج شده از ساقه گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تهیه و مشخصه یابی نانو الیاف سلولزی استخراج شده از ساقه گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه و مشخصه یابی نانو الیاف سلولزی استخراج شده از ساقه گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه و مشخصه یابی نانو الیاف سلولزی استخراج شده از ساقه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه و مشخصه یابی نانو الیاف سلولزی استخراج شده از ساقه گندم :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این مقاله نانو الیاف سلولزی از ساقه گندم به وسیله تلفیق فرایند شیمیایی و مکانیکی استخراج شد. روش شیمیایی شامل یک مرحله پیش عمل آوری توسط سدیم هیدروکسید (NaOH) به همراه آنترا کینون (Antraquinone) و سه مرحله رنگ بری به منظور حذف لیگنین و همی سلولز بود. مرحله مکانیکی به کمک دستگاه گریندر (Grinder) به منظور جداسازی میکرو فیبریل ها از یکدیگر انجام شد. ترکیب درصد شیمیایی الیاف خام و عمل آوری شده توسط آزمون NREL بدست آمد. ریز ساختار و توزیع قطر نانو الیاف تولید شده به کمک SEM بررسی شد و مشخص شد که نانو الیاف بدست آمده قطری در حدودnm 90-50 دارد. طیف سنجی FTIR نشان داد که لیگنین و همی سلولز در طی فرایند رنگ بری به مقدار زیادی حذف می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.