مقاله کاربرد پروب هدایت حرارتی در اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی در میوه و سبزی جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پروب هدایت حرارتی در اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی در میوه و سبزی جات دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پروب هدایت حرارتی در اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی در میوه و سبزی جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پروب هدایت حرارتی در اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی در میوه و سبزی جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پروب هدایت حرارتی در اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی در میوه و سبزی جات :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
امروزه با توجه به زمان بر بودن روش های آزمایشگاهی و تعریف یک محدوده خاص از یک یا چند پارامتر در هنگام استفاده از معادلات تجربی، نقش روش های دستگاهی و تمایل بیشتر به استفاده از آنها نبست به روش های قدیمی برجسته تر شده است. دستگاه های زیادی برای کمی کردن متغییر ها و آنالیز داده ها ابداع شده که یکی از آنها پروب هدایت حرارتی می باشد، که برای تعیین ضریب هدایت حرارتی است. امروزه این دستگاه توجه صنایع و علومی که مرتبط با خواص حرارتی هستند را به خود جلب کرده که یکی از آنها علوم و صنایع غذایی می باشد زیرا ضریب هدایت حرارتی یکی از پارامتر های مهم خصوصیات حرارتی مواد غذایی است که با دانستن آن می توان به پیش بینی یا کنترل شار حرارتی در طول فرآیندهایی مانند پخت، سرخ کردن، استریلیزاسیون، خشک کردن، انجماد و پاستوریزاسیون اشاره نمود. از طرف دیگر میوه و سبزی از محصولات مهم و پرکاربرد در صنایع غذایی می باشند زیرا مصرف کنندگان، آنها را هم بصورت تازه و هم به شکل فرآوری شده استفاده می کنند اما از نکات قابل توجه آنها می توان به فصلی بودن تولید، تقاضای مصرف کنندگان در تمام فصول، حساسیت و آسیب پذیری زیاد در حین نگهداری و فرآیند و ; اشاره نمود که از عوامل محدود کننده روش انتخابی برای نگهداری و فرآیند آنها می باشد. دانستن ضریب هدایت حرارتی میوه و سبزی در حین انبارداری چه بعنوان مواد اولیه فرآیند و چه برای در اختیار قرار دادن آنها بصورت تازه برای مصرف کنندگان و یا حتی در طی فرآوری بسیار پر اهمیت می باشد به همین دلیل امروزه پروب هدایت حرارتی برای این محصولات نقشی پررنگ تری پیدا کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.