مقاله اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۲۴
این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی (ZnSo4) در جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، پاسخ ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی و بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس آویشن انجام شد. در بخش آزمایشگاهی، اثرات ضد باکتریایی سطوح ppm 0، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ اسانس آویشن به روش انتشار از دیسک و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار و ۴ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اسانس آویشن در سطح ppm 400 تأثیر بازدارنده بر رشد باکتریهای اشریشیاکولی و کلستریدیوم پرفرینژنز داشت. در آزمایش روی جوجههای گوشتی، از تعداد ۲۰۰ قطعه جوجه نر یک روزه سویه تجاری راس-۳۰۸ در یک آزمایش فاکتوریل (۲×2) شامل دو سطح اسانس آویشن (صفر و ۴۰۰ mg/kg) و دو سطح سولفات روی (صفر و ۳۰۰ mg/kg) در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۵ تکرار استفاده گردید. نتایج نشان داد که مقدار مصرف خوراک، افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک در کل دوره آزمایش در گروههای مختلف آزمایشی نسبت به شاهد تفاوت معنیداری نداشتند (۰۵/0P>). علاوه بر این، فراسنجه-های بیوشیمیایی سرم خون (به جز LDL)، عیار پادتن سرم خون، درصد وزن لاشه، سینه، ران، کبد، طحال، بورس فابریسیوس و سنگدان تحت تأثیر جیرههای آزمایشی قرار نگرفتند (۰۵/0P>). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد استفاده از اسانس آویشن (۴۰۰ mg/kg) و سولفات روی (۳۰۰ mg/kg) در جیره غذایی جوجههای گوشتی در سطوح مذکور تأثیر مثبت بر صفات مورد اندازهگیری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.