مقاله کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهتپیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهتپیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهتپیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهتپیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهتپیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
با افزایش توقعات در ارتباط با کیفیت و سلامت محصولات غذایی، روش های تجزیه ای صحیح و دقیق برای اطمینان از کیفیت، صحت و سلامت محصول ضروری است. روش های سنتی کنترل مواد غذایی، زمان بر، گران و نیازمند تخریب نمونه هستند. بنابر این استفاده از اتوماسیون برای اطمینان از کیفیت محصولات ضروری است. هدف از این تحقیق استفاده از تصویربرداری ابرطیفی، شیوه های مختلف پیش پردازش و روش های آنالیز چند متغیره (رگرسیون کمترین مربعات جزئی و شبکه عصبی مصنوعی) جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن) بوده است. نتایج نشان داد تصویربرداری ابرطیفی می تواند به خوبی برای پیشگویی میزان رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده به کار رود. بررسی ها نشان داد استفاده از روش های مختلف پیش پردازش می تواند باعث کاهش خطای پیشگویی و بهبود کیفیت مدل به دست آمده شود. روش شبکه عصبی مصنوعی بهتر از روش کمترین مربعات جزئی توانست برای پیشگویی میزان رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده به کار رود. بهترین مدل برای پیشگویی رطوبت مغزهای پسته برشته شده با انجام پیش پردازش های تبدیل متغیر نرمال استاندارد، موجک و مشتق اول به دست آمد که میزان ضریب تبیین ۰/۹۰۷ و میزان خطای پیشگویی ۰/۱۷۹ بود. برای پیشگویی سختی مغزهای پسته برشته شده بهترین مدل از پیش پردازش های تبدیل متغیر نرمال استاندارد، موجک و مشتق دوم به دست آمد که میزان ضریب تبیین ۰/۸۷۶ و میزان خطای پیشگویی ۵/۲۱۶ به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.