مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
فناوری نانو کاربرد های وسیعی در همه مراحل تولید، فرآوری، نگهداری، بسته بندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد. ورود فناوری نانو به صنعت کشاورزی و صنایع غذایی متضمن افزایش میزان تولیدات و کیفیت آن ها، در کنار حفظ محیط زیست و منابع کره زمین می باشد. امروزه بسیاری از مواد غذایی و محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، بازار پسندی خود را از دست می دهند که این امر می تواند زیان های اقتصادی فراوانی به دنبال داشته باشد. فناوری نانومی تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند در این زمینه، به بهبود اقتصاد کشور کمک شایانی کند. در این مقاله چندین کاربرد از نانومواد ها در بسته بندی مواد غذایی مرور شده است، از جمله نانوکامپوزیت های پلیمری رسی به عنوان مواد غیر قابل نفوذ، نانو ذرات نقره و مس به عنوان عوامل ضد میکروبی قوی و روشهای مبتنی برنانو سنسورها برای تشخیص کیفیت و شناسایی مواردی مانند گازها و عوامل بیماری زا در مواد غذایی بسته بندی شده. مرور تحقیقات انجام شده پیشین نشان می دهد که فناوری نانو یک ابزار مؤثر و کار آمد در صنعت بسته بندی مواد غذایی است و می تواند نقش بزرگی در حفظ کیفیت مواد غذایی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.