مقاله مدلسازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی سفتی خرما با استفاده از روش غیر مخرب ضربه :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
درجه بندی خرما در حال حاضر به صورت دستی در ایران انجام می شود. در حین انجام عملیات درجه بندی صدماتی به محصول وارد می شود که از کیفیت و بازارپسندی آن مخصوصاً برای صادرات می کاهد. هدف از انجام تحقیق حاضر اندازه گیری و مدلسازی سفتی خرما با استفاده از تحلیل مؤلفه های اولین نیمموج سیگنال ضربه به منظور به دست آوردن الگویی برای برآورد سفتی حاصل از آزمون غیر مخرب ضربه بود. به این منظور ابتدا یک سامانه بر خط متشکل از دو بخش مکانیکی و الکترونیکی برای ضبط سیگنال خروجی از بارسنج سامانه طی آزمون غیر مخرب بر روی رایانه طراحی و ساخته شد. نمونه های رقم مضافتی در ۴ مرحله متفاوت رسیدگی (کیمری، خارک، رطب و خرما) تهیه و در دو سوی متفاوت و در ۳ سرعت انتقال ( ۱/۵،۱ و ۲ متر بر ثانیه) تحت آزمون قرار گرفتند. برای تعیین سفتی، نمونه ها به دو نیمه تقسیم و هر نیمه به صورت جداگانه طی آزمون مگنس- تیلور تحت آزمایش مخرب نفوذ قرار گرفت. بیشینه نیروی لازم برای نفوذ پروب به دورن میوه به عنوان شاخص سفتی نمونه در نظر گرفته شد. سپس مدلسازی سفتی از روی سیگنال ضربه با استفاده از مؤلفه های نیم موج اول صورت گرفت. نتایج نشان داد که بهترین ضریب تبیین در مرحله کالیبراسیون ۲(Rc ) برابر با ۰/۵۰۸، ضریب تبیین در مرحله ای آزمون ۲(Rp ) برابر با ۰/۴۱۶ و ریشه میانگین مربعات خطای پیشگویی RMSEP برابر با ۳/۱۲ نیوتن حاصل شد. همانگونه که انتظار میرفت بیشینه نیروی لازم برای نفوذ به گوشت میوه، طی مراحل مختلف رسیدگی دچار افت محسوسی شد. این تغییرات به نحوی بود که به صورت کامل معرف مرحله رسیدگی خرما بود. در نتیجه با در نظر گرفتن ملاحظات مهندسی مربوط به سیستم جداسازی و اینکه سرعت پایینتر خطر آسیب رساندن به محصول را کمتر می کند، توصیه می شود که از سرعت ۱ متر بر ثانیه در توسعه صنعتی سیستم استفاده گردد. با توجه به نتایج مشابه برازش مدل های مختلف برای هر دو پهلو و کل داده ها، میتوان چنین نتیجه گیری کرد که نتایج مدلسازی مستقل از محل برخورد بوده و در نتیجه روش توسعه یافته قابلیت کاربرد برای درجه بندی محصول را دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.