مقاله تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش مایکروویو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر ضخامت و توان بر روی فرآیند خشک کردن کیوی رقم هایوارد با روش مایکروویو :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این مطالعه نرخ خشک شدن کیوی رقم هایوارد با روش خشک کردن مایکروویو مورد مطالعه قرار گرفت. نمونه ها در قالب طرح کاملا تصادفی به سه ضخامت مختلف ۶،۴ و ۸ میلی متر و به وزن ۱۵ گرم و سه توان ۳۰۰،۲۰۰ و ۴۰۰ وات و با سه تکرار با مجموع ۲۷ تیمار در خشک کن مایکروویو خشک شدند. نمونه ها در فاصله زمانی ۳۰ ثانیه توزین شدند و سپس نسبت رطوبت بدست آورده شد. با توجه به نتایج حاصل از آزمایش برای نمونه های کیوی با ضخامت های مختلف با افزایش توان زمان خشک شدن کاهش یافت. مقدار ضریب نفوذ رطوبتی موثر برای برش کیوی با ضخامت ۴mm از ۳/۲۵ تا ۶/۴۹ و برای ضخامت ۶mm از m2/s 3/65 تا ۱/۸۳ و برای ضخامت ۸mm از m2/s 1/29 تا ۳/۲۵ تغییر یافت. همچنین مقدار انرژی فعال سازی و ثابت نفوذ رطوبتی موثر برای برش کیوی با ضخامت (w/g) 4mm ، ۱۸/۱ و برای ضخامت (w/g) 6mm 43/1 و برای ضخامت ۸mm 25/1 (w/g) به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.