مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق اثر چهار رقم سویا (ساری، نکادر، تلار و کاسپین) در سه سطح رطوبتی ۱۰،۱۵ و ۲۰ ( % بر مبنای وزن تر) بر خواص فیزیکی از جمله ابعاد در سه راستا، قطر میانگین هندسی، تخلخل، چگالی حجمی، وزن هزار دانه، ضریب کرویت و نیز ضریب اصطکاکاستاتیکی بر روی چهار سطح شیشه ای، چوبی، آلومنیمی و ورق گالوانیزه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد نوع رقم تاثیر معناداری بر خصوصیات فیزیکی ندارد. افزایش رطوبت موجب افزایش کلیه خواص فیزیکی بجز ضریب کرویت و تخلخل گردید. با افزایش رطوبت ضریب اصطکاک در هر چهار رقم بر روی هر چهار سطح افزایش پیدا کرد. محدوده تغییرات مقادیر میانگین قطر هندسی از ۶/۷۸ الی ۹/۲۱ میلیمتر، ضریب کرویت از ۰/۶۴ الی ۰/۹۲، تخلخل از ۳۳/۳ % الی ۵۳/۸ % ، چگالی حجمی از ۰/۱۹ الی ۰/۹۸ گرم بر سانتیمتر مکعب و وزن هزار دانه از ۱۷۷ الی ۳۹۳ گرم بدست آمد. نوع رقم بر ضریب اصطکاک استاتیکی تاثیر معنی داری ندارد اما با افزایش رطوبت ضریب اصطکاک نیز افزایش پیدا کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.