مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع رقم و رطوبت بر خواص مهندسی دانه سویا :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق اثر چهار رقم سویا (ساری، نکادر، تلار و کاسپین) در سه سطح رطوبتی ۱۰،۱۵ و ۲۰ ( % بر مبنای وزن تر) بر خواص فیزیکی از جمله ابعاد در سه راستا، قطر میانگین هندسی، تخلخل، چگالی حجمی، وزن هزار دانه، ضریب کرویت و نیز ضریب اصطکاکاستاتیکی بر روی چهار سطح شیشه ای، چوبی، آلومنیمی و ورق گالوانیزه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد نوع رقم تاثیر معناداری بر خصوصیات فیزیکی ندارد. افزایش رطوبت موجب افزایش کلیه خواص فیزیکی بجز ضریب کرویت و تخلخل گردید. با افزایش رطوبت ضریب اصطکاک در هر چهار رقم بر روی هر چهار سطح افزایش پیدا کرد. محدوده تغییرات مقادیر میانگین قطر هندسی از ۶/۷۸ الی ۹/۲۱ میلیمتر، ضریب کرویت از ۰/۶۴ الی ۰/۹۲، تخلخل از ۳۳/۳ % الی ۵۳/۸ % ، چگالی حجمی از ۰/۱۹ الی ۰/۹۸ گرم بر سانتیمتر مکعب و وزن هزار دانه از ۱۷۷ الی ۳۹۳ گرم بدست آمد. نوع رقم بر ضریب اصطکاک استاتیکی تاثیر معنی داری ندارد اما با افزایش رطوبت ضریب اصطکاک نیز افزایش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.