مقاله استخراج و شناسایی ترکیب های معطر اسانس دو گونه مرزه سهندی و مرزه باغی در شرایط کاشته شده (شهرستان استهبان)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و شناسایی ترکیب های معطر اسانس دو گونه مرزه سهندی و مرزه باغی در شرایط کاشته شده (شهرستان استهبان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و شناسایی ترکیب های معطر اسانس دو گونه مرزه سهندی و مرزه باغی در شرایط کاشته شده (شهرستان استهبان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و شناسایی ترکیب های معطر اسانس دو گونه مرزه سهندی و مرزه باغی در شرایط کاشته شده (شهرستان استهبان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و شناسایی ترکیب های معطر اسانس دو گونه مرزه سهندی و مرزه باغی در شرایط کاشته شده (شهرستان استهبان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
جنس Satureja با نام فارسی مزره، در این ۱۸ گونه گیاه علفی یکساله و چندساله دارد و ۹ گونه از آنها انحصاری هستند. در این پژوهش سر شاخه گلدار مزره سهندی و مزره باغی کاشته شده در سایت گیاهان دارویی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان در استان فارس در مرحله گلدهی کامل برداشت شدند. پس از خشک شدن در محیط آزمایشگاه، به روش تقطیر با آب مورد اسانس گیری قرار گرفتند. ترکیب های تشکلیل دهنده اسانس ها با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی(GC/MS) و محاسبه اندیس بازداری مورد شناسایی قرار گرفت. سی و سه ترکیب در اسانس گیاه دارویی مزره سهندی شناسایی شد که در مجموع۹۸/۷۲% اسانس را تشکلیل می دادند. ترکیبات عمده به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از میرسن(۲/۱۲%)،پارا-سیمین(۳۴/۳۳%)، گاما-ترپینن(۱۷/۷۵%)، تیمول(۲۸/۷۶%)، تباکاریوفیلن(۲/۲۶%) بودند. بیست و هشت ترکیب در اسانس گیاه دارویی مزرع باغی شناسایی شد که در مجموع ۹۸/۸۷% اسانس را تشکیل می دادند. ترکیبات عمده به ترتیب میزان اجزاء عبارت است از آلفا- ترپینن(۲/۴۲%)، پارا-سیمین(۵/۴۷%)، گاما-ترپینن(۲۶/۳۷%)، کارواکرول(۲۶/۳۷%) بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.