مقاله اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل در گندم درشرایط شور


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل در گندم درشرایط شور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل در گندم درشرایط شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل در گندم درشرایط شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر همزیستی میکوریزایی بر میزان قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل در گندم درشرایط شور :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر قارچ های آربوسکولار میکوریزا بر محتوای قندهای محلول، پرولین و محتوای کلروفیل گیاه گندم تحت تنش شوری آزمایشی گلدانی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید چمران اهواز به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. فاکتورهای مورد آزمایش شامل فاکتور اول، شوری آب )کیفیت آب( در سه سطح آب تصفیهEC 1 dS m-1 آب شهری به همراه نمک ) EC = 8 dS m-1 و آب تصفیه به همراه نمک dS m-1 )EC = 8 و فاکتور دو کاربرد قارچ های میکوریزا در ۹ سطح که با سا گونه G. ،G. intraradices ،Glomus mossea e geosporum مخلوط سه گونه قارچ و شاهد )عاری از قارچ( در خاک استریل اعمال گردید. نتایج آزمایش نشان داد که تلقیح گیاهان با G. geosporum و G. mosseae منجر به تجمع میزان بیشتری از قندهای محلول در ریشه شد و تیمار ترکیبی بعد از این دو قرار گرفت، اما میزان قندهای محلول در تیمارG .intraradices نس ت به شاهد اختلاف معنی داری نداشت. دراین آزمایش با اعمال شوری محتوای پرولین فقط در تیمارهای قارچی در مقایسه با شاهد کاهش یافت ولی در شرایط بدون نمک تفاوو تیمارهای قارچی با شاهد معنی دار نبود. اگرچه شوری محتوای کلروفیل b و a بر گ پرچم را کاهش داد. ولی نسبت کلروفیل a بهb افزایش یافت. به عبارت دیگر تنش شوری کلروفیلb را بیشتر ازکلروفیلaکااهش دادG. mosseae . ,G. geosporumبا کاهش نس ت کلروفیلa/bمحتوای کلروفیلbبالاتری در شرایط شور تولید نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.