مقاله مطالعه اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر عناصر معدنی و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آبی(Hordeum vulgare L.)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر عناصر معدنی و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آبی(Hordeum vulgare L.) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر عناصر معدنی و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آبی(Hordeum vulgare L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر عناصر معدنی و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آبی(Hordeum vulgare L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر عناصر معدنی و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آبی(Hordeum vulgare L.) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر مصرف برگی عناصر غذایی بر روی عناصر معدنی دانه و خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو آزمایشی به صورت کرت های خرد شده و براساس بلوک کامل تصادفی در کرمانشاه و در سال ۱۳۹۱ انجام گرفت. کرت های اصلی شامل ارقام نصرت، نیک، یوسف و لاین های MB-88-2، MB-88-5 ، MB-88-16، MBD-88-13 ، MBD-88-15، MBD-88-19 و D10 بود. کرت های فرعی شامل مصرف برگی عناصر غذایی به فرم کود کامل بود. نتایج آزمایش نشان داد که تیمارهای آزمایش اثر معنی داری بر خصوصیات کیفی همچون غلظت عناصر معدنی دانه، درصد فیبر، خاکستر، پروتئین، نشاسته، روغن دانه و عملکرد دانه داشتند. در بین ژنوتیپ های مورد بررسی بیشترین پروتئین دانه در رقم نصرت و لاین های D10 و MB-88-2 به ترتیب با ۱۱۷، ۱۱۴ و ۱۱۳۱ درصد حاصل گردید و ژنوتیپ های مذکور در یک گروه آماری قرار گرفتند. رقم نصرت و لاین های D10 بیشترین عملکرد دانه را داشتند. از سوی دیگر مصرف برگی عناصر غذایی موجب افزایش برخی خصوصیات کیفی ژنوتیپ های جو شد. بطوری که محلول پاشی کود کامل درصد پروتئین و نشاسته دانه را به ترتیب ۵۹ و ۵۱ درصد افزایش داد. براساس نتایج برهمکنش تیمارهای آزمایش مصرف برگی کود کامل موجب افزایش درصد فیبر و روغن در ژنوتیپ های مورد مطالعه گردید. به طور کلی در بین ژنوتیپ های مورد بررسی رقم نصرت و لاین های D10 و MB-88-2 در اکثر صفات نسبت به دیگر ژنوتیپ ها برتر بودند همچنین مصرف برگی عناصر غذایی به شکل کود کامل در مراحل رشدی ساقه دهی و ظهور خوشه به منظور بهبود خصوصیات کیفی دانه جو آبی مثمر ثمر خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.