مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام تجارتی چغندرقند در آب و هوای منطقه مغان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام تجارتی چغندرقند در آب و هوای منطقه مغان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام تجارتی چغندرقند در آب و هوای منطقه مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام تجارتی چغندرقند در آب و هوای منطقه مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام تجارتی چغندرقند در آب و هوای منطقه مغان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی سازگاری ارقام اصلاح شده چغندرقند و با توجه به اقلیمهای مختلف کشور که از گرمسیر معتدل تا سردسیر تشکیل شده است، ارقام تجاری متفاوتی مورد نیاز است تا در این دامنه از تغییرات آب و هوایی مورد کشت قرار گیرند. اصلاح ارقام جدید قبل از معرفی و ثبت در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مستلزم آزمون و بررسی های مزرعه ای در مناطق مختلف است تا سازگاری آن نیز مشخص گردد. فلذا ضرورت دارد که ارقام تجاری منوژرم چغندر قند تولید داخل به همراه ارقام هیبرید در دست معرفی در شرایط آب و هوای متفاوت مناطق چغندر کاری کشور از لحاظ کمی و کیفی و دیگر خصوصیات زراعی بررسی شوند. به همین منظور مشکلات موجود در هر منطقه با جمع آوری اطلاعات دقیق و نتایج آزمایشات انجام شده قابل پیگیری و بررسی بوده و از این طریق نقاط ضعف و قوت ارقام توزیع شده مشخص می شود. این طرح در سال زراعی ۱۳۹۱ در شهرستان پارس آباد مغان در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به مورد اجرا گذاشته شد. برررسی انجام شده بر روی ارقام از نظر عملکرد ریشه در شهرستان پارس آباد نشان می دهد بین ارقام در سطح احتمال پنج درصد وجود داشت. رقم S1.2 (261*231)*27102- با عملکرد ریشه ۸۰/۰۴ تن در هکتار بیشترین مقدار را بخود اختصاص داد. میانگین آزمایش ۷۱ تن در هکتار بود. از نظر درصد قند رقم شیرین با درصد قند ۱۴/۲۸ بیشترین و رقم گدوک با درصد قند ۸/۷۸ کمترین مقدرا را بخود اختصاص داد. میانگین آزمایش ۱۱/۹۰ بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.