مقاله مقایسه تطبیقی روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) در اولویت بندی شاخصهای مهارتی مدیران کارآفرین(مطالعه موردی: جهاد دانشگاهی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تطبیقی روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) در اولویت بندی شاخصهای مهارتی مدیران کارآفرین(مطالعه موردی: جهاد دانشگاهی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تطبیقی روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) در اولویت بندی شاخصهای مهارتی مدیران کارآفرین(مطالعه موردی: جهاد دانشگاهی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تطبیقی روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) در اولویت بندی شاخصهای مهارتی مدیران کارآفرین(مطالعه موردی: جهاد دانشگاهی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تطبیقی روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) در اولویت بندی شاخصهای مهارتی مدیران کارآفرین(مطالعه موردی: جهاد دانشگاهی) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
چالش های فرا روی سازمان های امروزی مدیرانی با مهارت های مدیریتی قوی را می طلبد. در واقع تغییرات سریع و غیر قابل پیش بینی در سازمان ها، رقابت های فزاینده جهانی، توسعه و گسترش تکنولوژی اطلاعات نیازمند به داشتن مدیرانی با مهارت ها و توانمندی های مختلفی دارد. مقاله حاضر در پی آن است که با توجه به نظر مدیران ارشد جهاد دانشگاهی مهارتهای مدیران را براساس روشهای فرآیند تحلیل شبکه فازی (FANP) و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) اولویت بندی کند. این مهارتها شامل مهارتهای تصمیم گیری، برنامه ریزی، مدیریت ریسک، انگیزه درونی، خلاقیت و نوآوری، نفوذ و ترغیب و ارتباطات بین فردی است که برگرفته از پژوهش لری.سی.جنی پرو و همکاران است. پژوهش حاضر به دلیل آنکه به مطالعه ی سازمان جهاد دانشگاهی می پردازد، از نوع مطالعه موردی نیز محسوب می شود. به منظور اولویت بندی این مهارتها پرسشنامه محقق ساخته ای با نظر خبرگان تهیه و تدوین شد. از آنجا که پرسشها از نوع مقایسات زوجی بود از محاسبه نرخ سازگاری پایایی آن تایید و روایی پرسشنامه توسط این خبرگان تایید شد. و سپس داده های جمع آوری شده در نرم افزارهای Super decision و EXCEL و MATLAB مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. نتیجه ی پژوهش در روش FAHP نشان می دهد که از بین شاخص های اصلی برنامه ریزی در اولویت اول و از بین زیر شاخص های اصلی زیر شاخص های تدوین آرمانها و هدفهای بلند مدت سازمان در اولویت اول و در نهایت مذاکره زیر شاخص ارتباطات بین فردی اولویت ۲۹ را به خود اختصاص داده اند. همچنین در روش FANP تصمیم گیری در اولویت اول و از بین زیر شاخص های اصلی زیر شاخص های تصمیم گیری در مورد مسائل غیرعادی در اولویت اول و در نهایت خودکاری زیر شاخص انگیزه درونی اولویت ۲۹ را به خود اختصاص داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.