مقاله بررسی وضعیت توزیع یون در اندام های مختلف برخی ارقام گندم نان Triticum aestivum L. درشرایط شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی وضعیت توزیع یون در اندام های مختلف برخی ارقام گندم نان Triticum aestivum L. درشرایط شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی وضعیت توزیع یون در اندام های مختلف برخی ارقام گندم نان Triticum aestivum L. درشرایط شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت توزیع یون در اندام های مختلف برخی ارقام گندم نان Triticum aestivum L. درشرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت توزیع یون در اندام های مختلف برخی ارقام گندم نان Triticum aestivum L. درشرایط شوری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات کلرید سدیم بر وضعیت توزیع یونی در گیاه، شش رقم گندم در یک آزمایش گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کاملاً تصادفی در سه تکرار با دو سطح شوری )صفر و ۲۵۱ میلی مولار کلرید سدیم( موردارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اعمال تنش شوری سبب کاهش عملکرد دانه، میزان پتاسیم برگ، نسبت پتاسیم به سدیم برگ و ریشه شد، در حالی که میزان سدیم برگ و ریشه را افزایش داد. تحمل به شوری با تجمع مقادیر پایینی از یونسدیم در برگها همراه بود. ارقام خلیج، مارون و روشن در شرایط تنش کمترین کاهش عملکرد را داشتند. همچنین این ارقاممیزان یون سدیم بیشتری را در ریشههای خود نگهداری کردند، و میزان تجمع پایینی از یون سدیم و نسبت بالاتری از پتاسیم به سدیم را در برگ، در مقایسه با سایر ارقام داشتند. در مجموع، با توجه به اثرات منفی کمتر کلرید سدیم روی ویژگیهای فیزیولوژیک و عملکرد ارقام خلیج، مارون و روشن، این ارقام نسبت به ارقام قدس، اینیا و چمران به شوری متحملتر بوده و بهنظر میرسد برای کشت در خاکهای شور متناسبتر باشند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.