مقاله بررسی میزان فروکتان در برخی از ژنوتیپ های گندم نان در مرحله زایشی تحت الگوی تنش سرمای بهاره


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فروکتان در برخی از ژنوتیپ های گندم نان در مرحله زایشی تحت الگوی تنش سرمای بهاره دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فروکتان در برخی از ژنوتیپ های گندم نان در مرحله زایشی تحت الگوی تنش سرمای بهاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فروکتان در برخی از ژنوتیپ های گندم نان در مرحله زایشی تحت الگوی تنش سرمای بهاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فروکتان در برخی از ژنوتیپ های گندم نان در مرحله زایشی تحت الگوی تنش سرمای بهاره :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق تحمل به سرما در دوره زایشی ۸ رقم گندم نان و روند تغییرات میزان فروکتان این ارقام در سطوح مختلف تنش سرما مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی سه تکرار در اتاقک های ویژه رشد و سرما در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۲ اجرا شد. در این آزمایش عامل اول شامل ۸ رقم گندم نان (آزادی، کرج۳، شهریار، سپاهان، مغان، گلستان، هیرمند و دز) و عامل دوم شامل ۴ سطح دمایی (۸+(شاهد)،۲+، ۰ و ۲- درجه سلسیوس) بود. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر متقابل معنی داری بین تنش سرما و نوع رقم وجود دارد. به طوری که بیشترین مقدار فروکتان در سطوح دمایی ۸+، ۲+،۰ و ۲- درجه سلسیوس به ترتیب متعلق به ارقام آزادی، دز، کرج۳ و شهریار بود و کمترین مقدار فروکتان در سطوح دمایی ۸+ و ۲- درجه سلسیوس مربوط به رقم دز، در سطوح دمایی ۲+، و صفر درجه سلسیوس به ترتیب مربوط به ارقام کرج۳ و هیرمند بود. در کل نتایج این آزمایش نشان داد که روند تغییرات میزان فروکتان با کاهش دما با توجه به نوع ارقام متفاوت می باشد، لیکن در روند تحمل به کاهش دما از صفر درجه سلسیوس به ۲- درجه سلسیوس هم از ارقام دارای تیپ زمستانه (شهریار و سپاهان) و هم از ارقام دارای تیپ بهاره (هیرمند) میزان افزایش فروکتان تقریبا برابری را نشان دادند که این نکته حائز اهمیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.