مقاله اثر زمان و میزان مصرف روی بر عملکرد دانه و پروتئین نخود L. Cicer arietinum


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر زمان و میزان مصرف روی بر عملکرد دانه و پروتئین نخود L. Cicer arietinum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر زمان و میزان مصرف روی بر عملکرد دانه و پروتئین نخود L. Cicer arietinum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر زمان و میزان مصرف روی بر عملکرد دانه و پروتئین نخود L. Cicer arietinum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر زمان و میزان مصرف روی بر عملکرد دانه و پروتئین نخود L. Cicer arietinum :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور ارزیابی عکس العمل نخود معمولی رقم هاشم به زمان و میزان مصرف کود روی آزمایشی درسال زراعی ۱۳۸۷-۸۸درمزرعه اموزشی وپژوهشی دانشگاه گنبدکاوسس بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با۴تکرارا جرا شد عامل زمان مصرف روی دردوسطح شامل مصرف محلول روی درمرحله شروع تشکیل غنچه و مصرف آن درزمان شروع تشکیل غلاف و عامل میزان مصرف روی شامل مصرف ۰و۰/۵و۱و۱/۵و۲لیتر محلول روی ۱۵درصد درهکتار بود نتایج نشان دادند که اثرزمان مصرف روی برعملکرد دانه و عملکرد پروتئین دانه درهکتار معنی داربود اثرمیزان مصرف روی برعملکرد دانه درهکتار درصد پروتئین دانه و عملکرد پروتئین دانه درهکتار معن یداربود اثرمصرف روی برعملکرد دانه و پروتئین درمرحله شروع تشکیل غنچه نسبت به مرحله شروع تشکیل غلاف بیشتر بود بالاترین عملکرد دانه ۲۹۲۲ کیلوگرم درهکتار وعملکرد پروتئین دانه ۸۵۵/۲کیلوگرم درهکتار بامصرف ۲لیتر محلول روی ۱۵درصد بدست امد حداقل عملکرد دانه ۲۳۹۵کیلوگرم درهکتار وعملکرد پروتئین دانه ۶۱۸/۲کیلوگرم درهکتار متعلق به تیمارعدم مصرف روی بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.