مقاله مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی آویشن دنایی و آویشن ترانس کاسپیکوس کشت شده در استهبان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی آویشن دنایی و آویشن ترانس کاسپیکوس کشت شده در استهبان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی آویشن دنایی و آویشن ترانس کاسپیکوس کشت شده در استهبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی آویشن دنایی و آویشن ترانس کاسپیکوس کشت شده در استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی گیاه دارویی آویشن دنایی و آویشن ترانس کاسپیکوس کشت شده در استهبان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس و خاصیت ضدمیکروبی آویشن دنایی ( Thymus daenensis) و آویشن ترانس کاسپیکوس ( Thymus transcauspicus ) در استهبان، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام شد. اسانس به دست آمده توسط دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف سنج جرمی تجزیه شد. ۴۴ ترکیب در اسانس آویشن ترانس کاسپیکوس شناسایی شده ترکیبات عمده کارواکرول (۶۶/۲۱%)، بورنئول (۶/۲۸%)، تیمول (۵/۸۲%) ، پی سیامین (۲/۹۴%) بود. در اسانس آویشن دنایی ۲۶ ترکیب شناسایی شد، ترکیبات عمده: تیمول (۷۱/۲۰%)، گاما ترپنن (۸/۸۱%)، پارا- سیمین (۳/۳۷%)، بتاکاریوفیلن (۲/۵۹%) و کارواکرول (۲/۳۸%) بود. خاصیت ضدمیکروبی اسانس آویشن به روش دیسک دیفیوژن علیه باکتری های ( Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Candida albicans ) انجام شد. نتایج نشان داد که آویشن ترانس کاسپیکوس بالاترین میزان بازدارندگی علیه باکتری های استافیلوکوکوس اپیدرمیس و آویشن دنایی بالاترین میزان بازدارندگی علیه مخمر کندیدا آلبیکنس را دارد و در برابر باکتری اشرشیاکلای هر دو اسانس عملکرد مشابهی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.