مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا رقم کتول


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا رقم کتول دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا رقم کتول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا رقم کتول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر قارچ مایکوریزا آربسکولار و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره بر عملکرد و اجزاء عملکرد سویا رقم کتول :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی علاوه بر تخریب خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی خاک سبب کاهش کیفیت محصولات کشاورزی شده است. این تحقیق در تابستان سال زراعی ۹۰-۹۱ با هدف بررسی اثرات قارچ مایکوریزا و باکتری برادیریزوبیوم ژاپونیکوم در سطوح مختلف کود فسفره در جهت کاهش اثرات مخرب کودهای شدیمیایی و افزا یش عملکرد سویا رقم کتول در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان انجام گردیدد. به این منظور سه سطح مایکوریزا ( ۰ Glomus mosseae، Glomus intraradices)، دو سطح استفاده و عدم استفاده از باکتری و سه سطح فسفر خالص (۰،۱۳۲،۲۶۴ گرم در مترمربع) بصورت کرت های دو بار خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی بر روی سویا و در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج نشان داد که هر یک از تیمارهای مایکوریزا، باکتری و فسفر سبب بروز اختلاف بسیار معنی داری در عملکرد و هر یک از اجزاء عملکرد شدند. در حالیکه هیچ یک از اثرات متقابل این تیمارها اختلاف معنی داری را در صفات نامبرده نشان ندادند. بین استفاده از مایکوریزا و عدم استفاده از آن اختلاف معنی دار بود، اما بین دو گونه مایکوریزا تفاوت معنی داری مشاهده نشد. تفاوت بدین استفاده و عدم استفاده از فسفر در تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه و عملکرد معنی داری بود و در تعداد غلاف در بوته تنها بین استفاده از فسفر گرم و عدم استفاده از آن اختلاف معنی داری مشاهده گردید. اختلاف دو سطح استفاده از فسفر تنها در عملکرد معنی دار بود. در حالیکه بین استفاده و عدم استفاده از باکتری در تمام صفات اخدتلاف معنی داری حاکم بود . بطورکلی می توان نتیجه گرفت که استفاده از مایکوریزا و باکتری از طریق تقویت صفات رویشی و زایشی گیاه در افدزایش عملکرد سویا و کاهش مصرف کودهای سنتتیک بسیار مؤثرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.