مقاله مطالعه اثر دو شرایط کشت انتظاری و بهاره بر درصد و عملکرد روغن در ۱۰ رقم و لاین جدید گلرنگ در منطقه خدابنده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر دو شرایط کشت انتظاری و بهاره بر درصد و عملکرد روغن در ۱۰ رقم و لاین جدید گلرنگ در منطقه خدابنده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر دو شرایط کشت انتظاری و بهاره بر درصد و عملکرد روغن در ۱۰ رقم و لاین جدید گلرنگ در منطقه خدابنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر دو شرایط کشت انتظاری و بهاره بر درصد و عملکرد روغن در ۱۰ رقم و لاین جدید گلرنگ در منطقه خدابنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر دو شرایط کشت انتظاری و بهاره بر درصد و عملکرد روغن در ۱۰ رقم و لاین جدید گلرنگ در منطقه خدابنده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
طرحی به صورت بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۱ جهت بررسی عملکرد روغن در ده رقم و لایتن جدید گلرنگ شامل فرآمان (لاین ۴۱۱)، سینا،PI-198990، PI-304408، L.R.V51-51، CW-74،محلی اصفهان، لاین ۴۷، Darab2 و IL111 (گلدشت) تحت شرایط دیم در دو زمان کشت انتظاری و بهاره در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه دیم خدابند ه در استان زنجان انجام گرفت. کشت انتظاری در نیمه اول آذرماه ۱۳۹۱ و کشت بهاره در نیمه دوم اسفندماه ۱۳۹۱ انجام شد. نتایج تجزیه واریانس مرکب داده ها نشان داد که تأثیر زمان کشت بر درصد روغن معنی دار نشد اما اثر اصلی زمان کشت، و رقم و اثر متقابل رقم در زمان کشت بر عملکرد دانه، عملکرد روغن و درصد روغن معنی دار شد. مقایسه میانگین عملکرد دانه نشان داد که در مجموع عملکرد دانه در کشت انتظاری بیش از کشت بهاره بوده و بیش ترین عملکرد دانه توسط فرآمان وL.R.V51-51 331 به ترتیب با میانگین ۷۷۹/۶ و ۷۷۴/۳ کیلوگرم در هکتارتولید شد . کمترین عملکرد دانه نیز با میانگین ۳۹۷/۶ کیلوگرم در هکتار از رقم اصفهان محلی به دست آمد. بیش ترین درصد روغن از رقم محلی اصفهان در کشت بهاره و کمترین آن از فرآمان در کشت انتظاری به دست آمد. عکس العمل ارقام و لاین ها نسبت به زمان کشت در درصد روغن متفاوت بود. عملکرد روغن بیش تر تابع عملکرد دانه بود و بیشترین عملکرد روغن از لاین L.R.V51-51 و رقم فرآمان به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.