مقاله مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر تیتر آنتی بادی نیوکاسل در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر تیتر آنتی بادی نیوکاسل در جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر تیتر آنتی بادی نیوکاسل در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر تیتر آنتی بادی نیوکاسل در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر تیتر آنتی بادی نیوکاسل در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور مقایسه اثر اپتومگا و روغن سویا بر روی تیتر آنتی بادی جوجه های گوشتی، تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه خروس سویه ROSS 308 بطور تصادفی در ۴ تیمار که هر کدام شامل ۴ تکرار و هر واحد آزمایشی شامل یک پن با ۱۵ جوجه بود انجام گرفت که به مدت ۴۲ روز پروش یافتند. تیمارهای آزمایشی به این ترتیب بود: تیمار ۱: روغن سویا۴% Optomega صفر،تیمار ۲: روغن سویا صفر، Optomega 4% تیمار۳: روغن سویا۲ Optomega %و تیمار۴: بعنوان شاهد و هیچ گونه روغنی دریافت نمی کنند و فقط جیره پایه استفاده می کنند. خونگیری از جوجه ها بصورت هفتگی وتا آخردوره ونیز درروزهای ۱۰ و ۲۴ و ۴۲ روزگی انجام شد . نمونه خون های گرفته شده از نظر تیترآنتی بادی مربوط به نیوکاسل اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که میانگین تیتر آنتی بادی نیوکاسل در سنین مختلف حاکی از عدم اختلاف معنی دار بین گروه ها بوده است(P<0.05) . میانگین تیتر آنتی بادی در سن ۳۵ روزگی در گروهایی که از اپتومگا،روغن سویا و مخلوط آن ها استفاده نمودند نسبت به گروه بدون چربی افزوده معنی دار شد(P>0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.