مقاله منازعات اجتماعی درایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله منازعات اجتماعی درایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله منازعات اجتماعی درایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله منازعات اجتماعی درایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله منازعات اجتماعی درایران :
منازعات اجتماعی درایران
با محدود کردن فعالیتهای تنها تشکل فراگیر آزادیخواه و سخنگوی خواست دانشجویان، پویایی و نشاط جنبش دانشجویی هدف قرار گرفته است. واقعه دانشگاه علم و صنعت و حمله شنیعانه به رئیس دانشگاه و ضرب و شتم وی، فاز جدی بستن فضای دانشگاهها را به شکلی خشن و عریان نمایان میسازد. رئیس دانشگاهی که منتخب اساتید دانشگاه است به جرم انتخابی بودنش و تقسیم اختیارات حوزه مسئولیتش با دانشجویان و تشکلهای دانشجویی، مورد هتاکانه ترین رفتار در محیط مقدس دانشگاه قرار میگیرد.
از سوی دیگر در جامعه خارج از دانشگاه نیز دچار وضعیت نامطلوبی هستیم. پس از محدود کردن آزادی بیان و توقیف نشریات و مطبوعات دموکراسیخواه و مدافع حقوق شهروندان، نوبت به تنها وسیله ارتباطی خارج از حوزه اقتدار حاکمیت رسیده است. با فیلتر شدن تمامی سایت های سیاسی اینترنتی تنها ابزار آزاد گردش اطلاعات، که آن نیز در اختیار جمعی محدود بود، به یمن این محدودیتهای بیثمر شده است
. اما واقعه غیرطبیعی و تأملبرانگیز بازداشت تعداد زیادی از فعالین عرصه جامعه مدنی به اتهام بیان نظراتشان در فضای مجازی اینترنت است. نهاد قوه قضائیه، در تمامی دنیا نهادی خود بنیاد و فارغ از منازعات سیاسی و روابط قدرت و نماد عدالت یک کشور است. اما در ایران بدون هیچ استناد قانونی هر روز حکم بازداشت فردی به بهانه نوشتن نظراتشان در وبلاگ شخصی خود، صادر میشود. سناریویی که تریبونهای محافظهکاران نمایشنامهنویسان آن میباشند.
تشبیه پرونده سایتهای اینترنتی به «شبکه عنکبوتی» از طرف روزنامه کیهان، همانند سناریوهای قبلی پیرامون فعالان دانشجویی و اعضای دفتر تحکیم وحدت، فعالان فعلی ـ مذهبی، و دیگر فعالان سیاسی است که نشان از پروژهای آماده شده برای خاموش کردن کورسونهای امید به تحول و آزادی مضمحل کردن بخش دیگری از بدنه جامعه که خواهان رفتار دموکراتیک از حاکمیت است.
پرونده سایتهای اینترنتی با بازداشت حنیف مزروعی، مهدی ولایتی، تمیمی، امید معماریان، روزبه میرابراهیمی، فرشته قاضی، محبوبه عباسقلیزاده . . . به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، یکی از جدیترین پروندههای سیاسی اخیر است که نشانگر عدم بیطرفی قوه قضاییه نسبت به منازعات سیاسی و استفاده از روشهای فراقانونی و شبه قانونی برای توجیه اقدامات اخیر این قوه است، و تأسف آوری این که ریاست قوه قضائیه و کد انصاف و عدالت و بیطرفی از شرایط ایشان باید باشد، بازداشتشدگان را به انحرافات اخلاقی متهم میکند.
از سوی دیگر هر روز با شکلگیری بحرانهای اجتماعی روبرو هستیم. فجایع هولناک پاکدشت که همچنین در هالهای از ابهام قرار دارد، اعدام عاطفه رجبی دختری ۱۶ ساله، قتلها و فجایعی که هر روز رو به ازدیاد است، خودسوزی و خودکشی و . . . زنگ خطری برای فعالان اجتماعی ومدنی و حاکمیت است.
دفتر تحکیم وحدت در راستای ایفای نقش روشنگری و گوشزد نمودن غفلتهای تاریخی جامعه و دولت تحلیل خود را با توجه به مسائل فوق پیرامون مسائل دانشگاه، حوزه سیاست و مسائل اجتماعی بیان میکند.
۱- دانشگاه:
در شرایط امروز ایران، فشار طاقتفرسای سیاسی و حضور پررنگ و تحمیلی بدنه حجیم و ناکارامد و ایدئولوژی متصلب حاکمیت در تمامی حوزههای فردی و اجتماعی دگی ایرانیان شرایط نامساعد اقتصادی و گسترش شکاف طبقاتی در سطح جامعه، محدودیتها و قیدهای بیمورد و زیانبار فرهنگ و اجتماعی که با محدود کردن آزادیهای شهروندان به شکلگیری ریاکاری ملی در مقیاس وسیع و سقوط ارزشهای اخلاق انسانی گشته است
، در کنار بیبرنامگیها، فرصتسوزیها و بعضاً فرصتطلبیهای نیروهای مدعی اصلاحات در ایران با فراهم کردن زمینه انفعال یأس عمومی از تغییر در شرایط نامطلوب کنونی، کار را به جایی رسانده است که اکثر شهروندان ایرانی به تماشای گذر بادی به هر جهت روزگار خویش اکتفا کرده و برآورده شدن آرمان نه چندان بلند اما دیرپای زیستی در شرایط انسانی و آزاد در میهن خویش را در نظاره و پیگیری نتایج انتخابات کشوری در آنسوی آبها را جستجو میکنند.
در چنین شرایطی تمامی آزادیخواهان و همه آنانکه سودای توسعه ایران و سربلندی ایرانیان را در سر دارند به تنها محمل و جایگاهی که به نظر میرسد میتواند چراغ نیمسوز تحولخواهی را همچنان برافروخته و روشن نگاه دارد. یعنی دانشگاه چشم دوختهاند. این نکته بررسی وضعیت و آفات دانشگاه و جنبش دانشجویی را ضروری میسازد. لذا دفتر تحکیم ضمن دعوت از تمامی روشنفکران، اندیشمندان و صاحبنظران، برای ورود به بحث و گفتگو، پیرامون این موضوع، ذکر نکات ذیل، را در این خصوص، ضروری میداند:
الف – شناخت و تکیه بر کار ویژهها و نیز بنیادهای معرفتی دانشگاه، در بررسی وضعیت دانشگاهها و جنبش دانشجویی ایران نقش اساسی ایفا میکند. دانشگاه در یک سطح محل پرورش وتولید متخصصین در رشتههای گوناگون برای رفع نیازهای جامعه است و از همین رو علمآموزی، اصلیترین کار ویژه آن محسوب میگردد
و در سطحی دیگر، محمل نقادی و به پرسش گرفتن، پیشفرضهای بدیهی انگاشته شده جامعه و حکومت و نقد آگاهی کاذب در حیطههای گوناگون میباشد. این دو کار ویژه دانشگاه به واقع متکی و برآمده از اصل اساسی به رسمیت شناختن خرد خود بنیاد و حق دخالت و قضاوت انسانها بر این اساس در تمامی سطوح دگیشان میباشد. لذا پویایی دانشگاه نه در فرو کاستن وظایف آن به یکی از وجوه اشاره شده که در به کارگیری توامان آنهاست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.