مقاله برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات رشد گوسفند نژاد لری با استفاده از مدل حیوانی یک متغیره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات رشد گوسفند نژاد لری با استفاده از مدل حیوانی یک متغیره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات رشد گوسفند نژاد لری با استفاده از مدل حیوانی یک متغیره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات رشد گوسفند نژاد لری با استفاده از مدل حیوانی یک متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی صفات رشد گوسفند نژاد لری با استفاده از مدل حیوانی یک متغیره :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق از داده های مربوط به سال های ۱۳۸۰ لغایت ۱۳۸۹، گوسفندان نژاد لری از گله های تحت پوشش سازمان جهاد کشاورزی، معاونت بهبود تولیدات دامی استان لرستان به منظور برآورد مؤلفه های (کو) واریانس، وراثت پذیری های مستقیم، اثر مادری و دیگر پارامترهای ژنتیکی صفات رشد و تجزیه و تحلیل ژنتیکی استفاده شده است. این داده شامل اطلاعات مربوط به زایش، شجره، وزن کشی و غیره می باشد که در قالب فر مهای طراحی شده بوده که از گل ههای تحت پوشش طرح اصلاح نژاد گوسفند و بز استان لرستان جمع آوری شده است. جهت کنترل و ویرایش داده ها و نیز تشکیل فایل های مربوطه از نرم افزار ویژوال فاکس پرو استفاده شد. مؤلف ههای واریانس -کوواریانس و پارامترهای ژنتیکی وزن بدن (در هنگام تولد و در سنین سه ماهگی، شش ماهگی و نه ماهگی) با استفاده از روش حداکثر درستنمایی محدود شده بی نیاز از مشتق گیری( DFREML ) بر اساس مدل حیوانی و با تجزیه تک صفتی در مدل های مختلف (شش مدل) انجام شد و با مقایسه لگاریتم درستنمایی ( LogL )، مناسب ترین مدل برای هر یک از صفات به دست آمد. مقادیر وراثت پذیری مستقیم مربوط به صفات وزن تولد، وزن شیرگیری، وزن شش ماهگی و وزن نه ماهگی به ترتیب ۰/۴۰، ۰/۳۵، ۰/۱۷ و ۰/۲۳ برآورد شد. وراثت پذیری اثر مادری برای وزن تولد ۰/۰۸ برآورد شد. همچنین همبستگی بین اثر ژنتیکی افزایشی مستقیم با اثر مادری برای صفات وزن از شیرگیری و وزن شش ماهگی به ترتیب ۰/۴۴۲- و ۰/۷۵۵- برآورد گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.