مقاله بررسی تاثیر نحوه کاربرد کود روی ZN بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر نحوه کاربرد کود روی ZN بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نحوه کاربرد کود روی ZN بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نحوه کاربرد کود روی ZN بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نحوه کاربرد کود روی ZN بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
کاربرد ریزمغذیها یکی از رهیافت های موثر در افزایش عملکرد و خواص کیفی گندم میباشد. در این تحقیق، به منظور بررسی تاثیر دو روش کاربرد کود روی ( ZN ) برخصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گندم آبی بهاره رقم افلاک در منطقه بروجرد، آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با آرایش فاکتوریل و ۱۶ تیمار و ۳ تکرار در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد در سال زراعی ۹۱-۹۲ اجرا شد. عامل بذرمال در چهارسطح (۰، ۱/۵، ۲، ۲/۵ لیتر کود روی در هکتار ) و عامل زمان محلول پاشی در چهار سطح زمان پنجه زنی، ساقه دهی، خوشه دهی و شاهد (بدون محلولپاشی) انجام گرفت. نتایج نشان داد که کاربرد کود روی بر قطر ساقه، تعداد سنبلچه در سنبله، عملکرد بیولوژیک، ارتفاع بوته، تعداد دانه در سنبله و عملکرد دانه تاثیر معنیدار داشت اما روی طول خوشه، تعداد سنبله در بوته، شاخص برداشت و وزن هزاردانه تاثیر معنیدار نداشت. با توجه به نتایج بدست آمده از این تحقیق، بیشترین عملکرد مربوط به اثر برگپاشی کودروی به میزان ۲/۵ لیتر درهکتاردر زمان پنجه زنی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.