مقاله اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از تفاله سیب خشک شده بر صفات کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی اثرات استفاده از تفاله سیب بر صفات کیفی تخم مرغ در مر غهای تخ مگذار انجام گرفت. این آزمایش با تعداد ۰۱ قطعه مرغ تخ مگذار سویه های- لاینW36 از سن ۶۰ تا ۰۶ هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۱ تیمار)جیره شاهد و جیره حاوی ۱ درصد تفاله سیب( و ۸ تکرار )هر تکرار دارای ۷۱ قطعه مرغ( اجرا گردید. نتایج بدست آمده از این آزمایش نشان داد که استفاده از تفاله سیب در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار دارای اثرات معنی دار بر صفات کیفی تخم مرغ می باشدP>0/05بطوریکه بیشترین شاخص رنگ زرده، وزن سفیده، ضخامت پوسته و واحد هاو با استفاده از ۱ درصد تفاله سیب در جیره مرغ ها بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.