مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
این آزمایش به منظور تعیین اثرات سطوح مختلف روغن کتان بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد زل انجام شد. ۱۵ رأس بره نر نژاد زل با میانگین وزن اولیه۲±۲۷ کیلوگرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۹ تیمار و ۹ تکرار به مدت ۴۰ روز با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱- جیره شاهد بر پایه جو و سیلاژ ذرت بدون روغن ۲- جیره مکمل شده با۱/۵ درصد روغن کتان )بر اساس ماده خشک(، ۳- جیره حاوی ۳ درصد روغن کتان )بر اساس ماده خشک( و ۹- جیره حاوی ۴/۵ درصد روغن کتان )بر اساس ماده خشک( بودند جیره های آزمایشی اثر معنی داری بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی داشتند به طوری که قابلیت هضم ماده خشک در جیره شاهد تفاوت معنی داری با سایر تیمارها داشتP <0/00نتایج این آزمایش نشان داد که گروه تغذیه شده با جیره حاوی۴/۵درصد روغن کتان بیشترین تأثیر منفی را بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره کاملاً مخلوط داشتP <0/05 غلظت گلوکز سرم به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارها قرار گرفت و در جیره شاهد نسبت به سایر تیمارها بالاتر بود و کاهش درغلظت آن با مکمل نمودن روغن حاصل شدP <0/05غلظت تری گلیسیریدLDL,HDLدرگروه تغیه شده با ۴/۵درصد روغن کتان نسبت به سایرگروه ها بالاتر بود P <0/05 اما غلظت VLDL بااینکه روندصعودی درجیره ۴نسبت به شاهد نشان داد ولی ازنظراماری تفاوت معنی داربین تیمارها نبود P <0/05 استفاده از روغن کتان در حد ۳ درصد در جیره بره پرواری با توجه به درصد چربی خوراک، ما را به هدفمان از تغذیه روغنها نزدیک می کند و با توجه به اثر جزئی بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک، فراهمی انرژی قابل دسترس و کاهش هزینه و بهبود کیفیت گوشت را برای ما به ارمغان می آورد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.