مقاله تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تجزیه پذیری پروتئین کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روشهای کیسه های نایلونی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی روند تجزیه پذیری کاه گندم عملآوری شده و نشده با قارچ صدفی با استفاده از روش کیسههای نایلونی nylon bag( تحقیق حاضر انجام شد. در این پژوهش تعداد دو رأس گوسفند نر اخته فیستولهگذاری شدهی نژاد قزل )میانگین۲/۵±۵۰/۵ برای آزمایشin situمورد استفاده قرار گرفتند. مقدار تجزیه پذیری ماده ی خشک به روش کیسه های نایلونی درزمان های ۰و۴و۸و۱۲ و۱۶و۲۴و۳۶ و۴۸و۷۲و۹۶ساعت اندازه گیری گردید. تجزیه پذیریپروتئین کاه گندم عمل اوری شده با قارچ صدفی در ۴۸ ساعت پس از انکوباسیون۵۶/۲۰درصد بود که نسبت به کاه گندم عملآوری نشده باقارچ صدفی بیشتر بود و از نظر آماری تفاوت معنیداری داشت P<0/05 کاه گندم فرآوری شده می تواند جایگزین بخش علوفه ای جیره گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.