مقاله مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ی اثرات جاذ بهای سم بر عملکردجوجه های گوشتی در آفلاتوکسیکوزیس تجربی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
این مطالعه جهت بررسی اثر دیوارهی سلولی مخمر، بنتونت سدیم و اسید هیومیک در کاهش اثرات آفلاتوکسین در جیرههای غذایی جوجه های گوشتی که به طور طبیعی به آن آلوده شده بودند، انجام پذیرفت. ۲۳۴ جوجهگوشتی در سن ۰ روزگی به طورتصادفی به یکی از ۳ تیمار آزمایشی توزیع شدند. تیمارهای آزمایشی شامل: جیرهی شاهد )بدون آفلاتوکسین(؛ ۱( جیرهی حاوی آفلاتوکسین ۳و۴و۵و۶و۷به ترتیب جیرههای حاویppb254 آفلاتوکسین به اضافهی۰/۲و۰/۴و۰/۶و۰/۸و۰/۱درصداسیدهیومیک ۸)جیره حاوی افلاتوکسین به اضافه ۰/۵درصد بنتونیت سدیم و ۳( جیرهی حاوی آفلاتوکسین به اضافهی۰/۱درصد دیوارهی سلولی مخمر می باشند. جیرهی آلوده از طریق جایگزینی ذرت کپکزده با ذرت سالم تهیه گردید. میزان آفلاتوکسین موجود در جیرههای آزمایشی با استفاده از روش صفحات لایهی نازک )کروماتوگرافی( تعیین و میزان آن در جیرههای آلوده ppb101 برآورد گردید. استفاده از جیرههای حاوی آفلاتوکسین سبب افزایش معنیداری در میزان مصرف خوراک افزایش وزن بدن وضریب تبدیل غذایی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.