مقاله بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در زمینه کارآفرینی (مطالعه موردی دانشگاه تبریز)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در زمینه کارآفرینی (مطالعه موردی دانشگاه تبریز) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در زمینه کارآفرینی (مطالعه موردی دانشگاه تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در زمینه کارآفرینی (مطالعه موردی دانشگاه تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در زمینه کارآفرینی (مطالعه موردی دانشگاه تبریز) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
یکی از مهم ترین عناصر نظام آموزش عالی و دانشگاه ها برنامه های درسی است که نقش تعیین کننده و انکار ناپذیری در تحقق اهداف و رسالت های آموزش عالی از نظر کمی و کیفی دارد. تحقیق توصیفی – پیمایشی حاضر با هدف بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز در زمینه کارآفرینی صورت گرفته است. جامعه آماری شامل دانشجویان دختر و پسر کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده ادبیات فارسی که توجه به آمار ارائه شده توسط آموزش کل تعداد دانشجویان این دانشکده ۱۹۸ نفر در سال تحصیلی ۱۳۹۲- ۱۳۹۱ اعلام شده که با توجه به جدول مورگان تعداد ۱۲۴ نفر از آنان از طریق روش نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب انتخاب شده اند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شده است. روای محتوایی پرسشنامه با نظر اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن بر اساس آلفای کرونباخ محاسبه شده برای مقیاس اصلی پرسشنامه ۹۲ % بدست آمد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون t مستقل دو نمونه ای صورت گرفته است. یافته های تحقیق نشان می دهد که اهمیت هر شش عامل بررسی شده در قالب مدل مفهومی پژوهشی، بر اساس داده های میدانی مورد تایید قرارگرفته این عوامل به ترتیب عبارتند از دانش کارآفرینی، مهارت های عمومی، قوانین و مقررات، شایستگی های شغلی، تدوین طرح کسب وکار و مهارت های مدیریتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.