مقاله بررسی اثر کود نیتروژن بر صفات و اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود نیتروژن بر صفات و اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود نیتروژن بر صفات و اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود نیتروژن بر صفات و اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود نیتروژن بر صفات و اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
نعناع ( Mentha piperita L.) از گیاهان دارویی بسیار با ارزش است که دارای کاربرد وسیعی در صنایع بهداشتی و آرایشی، شیرینی سازی، نوشابه سازی، ادویه سازی و داروسازی می باشد. به منظوربررسی تأثیر میزان کود نیتروژنی بر محتوای اسانس (درصد)، شاخص برداشت، وزن هزار دانه (گرم)، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در بستر کشت پرلیت در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل کاربرد کود نیتروژن در ۵ سطح ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ میلی گرم از منبع اوره در هر گلدان بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد محتوای اسانس (درصد)، شاخص برداشت، وزن هزار دانه (گرم)، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک تحت تأثیر تیمارهای مختلف کود نیتروژن قرار ۰/۰۱ >P گرفتند. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک مربوط به تیمار کود نیتروژن با کاربرد ۸۰ میلی گرم اوره در گلدان بود. همچنین مقایسه میانگین نشان داد کاربرد کودهای شیمیایی نیتروژن سبب افزایش معنی دار شاخص برداشت نسبت به شاهد گردید و بالاترین شاخص برداشت و وزن هزار دانه مربوط به کاربرد کود نیتروژن با کاربرد ۸۰ میلی گرم اوره در گلدان بود، هر چند بین این تیمار و کاربرد کود ۶۰ میلی گرم اوره در گلدان در صفت شاخص برداشت اختلاف معنی داری مشاهده نشد. به طور کلی نتایج نشان داد که با مصرف کود نیتروژن می توان به درصد اسانس بیشتری در گیاه نعناع فلفلی دست یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.