مقاله خواص تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در جنگل های غرب کشور


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در جنگل های غرب کشور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در جنگل های غرب کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در جنگل های غرب کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در جنگل های غرب کشور :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گونه بلوط ایرانی یکی از مهمترین گونه های جنگلی زاگرس بوده که پوشش وسیعی از جنگل های غرب کشور به ویژه زاگرس جنوبی را به خود اختصاص داده است. میوه این گونه علاوه بر جنبه های اکولوژیک در اکوسیستم جنگلی از نظر ارزش عناصر تغذیه ای در جنگل بسیار حائز اهمیت است. این تحقیق با هدف بررسی عناصر تغذیه ای و دارویی میوه بلوط ایرانی در استان چهارمحال و بختیاری انجام شد. بدین منظور تعداد ۳۰ درخت بلوط به طور تصادفی انتخاب نموده و از هر درخت تعداد ۱۰۰ عدد میوه به طور تصادفی از قسمت های مختلف تاج درخت جمع آوری شد. میوه های تهیه شده به صورت جداگانه به سه بخش کلاهک، مغز و پوسته تقسیم شدند. سپس عناصر تغذیه ای میکرو و ماکرو موجود در هر قسمت اندازه گیری گردید. در این تحقیق نیز جنبه های مختلف دانش بومی در استفاده های دارویی از میوه این گونه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که عناصر ماکرو (نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم) موجود در قسمت های مختلف میوه، در مقایسه با عناصر میکرو (آهن، منگنز، روی و مس) از وضعیت مناسبتری برخوردار هستند، اما همچنان کمبود این عناصر در میوه بلوط دیده می شود. مقایسه مقدار عناصر غذایی میکرو و ماکرو در قسمت های مختلف بذر نشان داد که میانگین عناصر در پیاله بذر بلوط بیشتر است. در بررسی استفاده های سنتی از میوه این گونه باارزش، جنبه های تغذیه ای آن از فبیل تهیه نان، خوراک دامو همچنین جنبه های دارویی مانند درمان اسهال، دردهای معده، درمان یرقان، بهداشت پوست و .. مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. این تحقیق توجه هرچه بیشتر به تولیدات غیرچوبی گونه های جنگلی از جمله بلوط ایرانی را در برنامه ریزی های مدیریتی مورد تاکیدقرار می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.