مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره آبی و اتانولی گیاه انگشتانه (Digitalis) روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس ارئوس ، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی درمواد غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره آبی و اتانولی گیاه انگشتانه (Digitalis) روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس ارئوس ، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی درمواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره آبی و اتانولی گیاه انگشتانه (Digitalis) روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس ارئوس ، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی درمواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره آبی و اتانولی گیاه انگشتانه (Digitalis) روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس ارئوس ، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی درمواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره آبی و اتانولی گیاه انگشتانه (Digitalis) روی میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس ارئوس ، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی درمواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
علی رغم پیشرفت های نوین در روشهای تهیه و تولید مواد غذایی ، سلامت و ایمنی مصرف کننده به طور روز افزون در بهداشت عمومی اهمیت می یابد یکی از روش های کنترل میکروارگانیسم های بیماری زا استفاده از نگهدارنده های شیمیایی ساخت بشر در غذا است. امروزه مصرف کنندگان با توجه به اثرات مضر نگهدارنده های غذایی شیمیایی و سنتتیک ، خواهان استفاده از نگهدارنده های طبیعی مشتق از منابع گیاهی هستند. بدون شک استفاده از عصاره واسانس گیاهان جایگزین بسیار مناسبی میتواند باشد.این مطالعه به منظور تعیین اثرات ضدباکتریایی عصاره های گیاه انگشتانه روی سه باکتری شاخص پاتوژن در مواد غذایی است در این مطاله اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و الکلی روی باکتری های گرم مثبت ، استافیلوکوکوس اورئوس ATCC25923 لیستریا مونوسیتوژنز ATCC7644 و باکتری گرم منفی اشرشیا کلی ATCC25923 به روش براث میکرودیلوشن مورد ارزیابی قرار گرفت. حداقل غلظت مهارکنندگی MTC عصاره آبی الکلی انگشتانه در مقابل استافیلوکوکوس اورئوس ۶/۶ و ۰/۸ میلی گرم است که بیشترین اثر ضدمیکروبی را ایجاد کرده است.همچنین حداقل غلظت کشندگی MBC در عصاره الکلی برای استافیلوکوکوس اورئوس ۳/۳ میلی گرم تعیین شد که کمترین غلظت است. نتایج نشان داد که باکتری های گرم مثبت به عصاره ها حساس تر از گرم منفی هستند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.