مقاله بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه دارویی زنیان به منظور کشت و اهلی کردن وجایگزین کردن محصولات بهاره در سیستان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه دارویی زنیان به منظور کشت و اهلی کردن وجایگزین کردن محصولات بهاره در سیستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه دارویی زنیان به منظور کشت و اهلی کردن وجایگزین کردن محصولات بهاره در سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه دارویی زنیان به منظور کشت و اهلی کردن وجایگزین کردن محصولات بهاره در سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه دارویی زنیان به منظور کشت و اهلی کردن وجایگزین کردن محصولات بهاره در سیستان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
حفظ، احیاء، اصلاح، توسعه و مدیریت منابع طبیعی تجدید شونده بخصوص پوشش گیاهی مستلزم شناخت دقیق و کامل آن می باشد. برخلاف دیگر محصولات زراعی، گیاهان دارویی گیاهانی هستند کهکیفیت مواد در مقایسه با کمیت آنها به مراتب مهم تر و ضروری تر می باشد .لذا جهت رسیدن به حداکثر کیفیت، علم و آگاهی از عوامل موثر بر رشد و نمو گیاهان دارویی بسیار حائز اهمیت می باشد .شناختعوامل محیطی، گیاهی و زراعی و اهلی کردن آنها نقش مهمی در موفقیت کشت گیاهان دارویی دارد. زنیان یکی از گونه های دارویی کشوربه ویژه یکی از گیاهان بومی منطقه سیستان به شمار میرود. که در طب سنتی از آن به عنوان ضد عفونی کننده قوی معده، ضد نفخ وقارچ و انگل، ضد اسهال ، دافع رطوبات بدن ونافع جهت رفع اعتیاد ومضرات آن و همچنین در نانو قرص های دفع آفات کاربرد بسزایی دارد. این تحقیق با هدف بررسی نیاز های اکولوژیکی گیاه زنیان به منظور کشت و اهلی کردن و جایگزین کردن آن به جای محصولات بهاره در سال زراعی ۹۰-۹۱ در مزرعه آموزشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی زهک از توابع شهرستان زابل انجام شد.نیازهای اکولوژیکی از طریق منابع موجود، بررسی های آزمایشگاهی، ثبت مراحل فنولوژیکی تحلیل خاک و بررسی های عرصه ای مورد مطالعه قرار گرفت. با توجه به دوره کوتاه رشدی گیاه زنیان محدودیت آبی در منطقه سیستان در فصل بهار، که وابسته به سرچشمه هیرمند در افغانستان می باشد و این سرچشمه در اواخر بهار و اوایل تابستان قطع می شود این گیاه قبل از دوره محدودیت آبی، دوره رشدی خود را کامل نموده و از تنش خشکی بگریزد. پس می توان جایگزین مناسبی برای سایر محصولات کشت شده در بهار که از خشکسالی پایان فصل خسارت می بیند باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.