مقاله تاثیر فرایند نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی برنج طارم هاشمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر فرایند نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی برنج طارم هاشمی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر فرایند نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی برنج طارم هاشمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرایند نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی برنج طارم هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر فرایند نیم پخت کردن بر خصوصیات فیزیکی برنج طارم هاشمی :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در این تحقیق اثر نیم پخت کردن بر خواص هندسی (عرض، ضخامت، میانگین قطر هندسی، میانگین قطر حسابی، سطح و حجم) وخواص ثقلی (وزن هزار دانه، دانسیته ظاهری، دانسیته واقعی، تخلخل) وخواصاصطکاکی (زاویه ریپوز تخلیه، زاویه ریپوز پر کردن و ضریب اصطکاک استاتیکی) برنج طارم هاشمی مورد بررسی قرار گرفت. با انجام فرایند نیم پخت میانگین طول، ضخامت، قطر هندسی، قطر حسابی، سطح،حجم، وزن هزاردانه، برنج به ترتیب از ۶/۸۶ – ۷/۱۴ میلی متر، ۱/۶۰ – ۱/۶۵ میلی متر ۷/۱۹- ۷/۷۵ میلی متر، ۳/۴۳ – ۳/۵۶ میلی متر ، ۲۲/۱۹ – ۲۳/۴۰ میلی متر مربع ۱۱/۴۶- ۱۲/۲۹ میلی متر مکعب و از ۱۶/۸ -۱۷/۸۸ گرم افزایش یافت. در حالی که درصد تخلخل از ۴۰/۱۱ به ۳۷/۶۵ درصد کاهش یافت. اثر نیم پخت کردن بر عرض، دانسیته ظاهری، دانسیته واقعی، زاویه ریپوز تخلیه، زاویه ریپوز پر کردن معنی دار نبوده است. همچنین، ضرایب اصطکاک استاتیکی روی سطوح آهن، چوب، شیشه با انجام فرایند نیم پخت کردن به ترتیب از ۰/۴۱ به ۰/۳۶ و ۰/۳۳ و ۰/۳۳ به ۰/۲۷ و ۰/۳۳ به ۰/۲۳ کاهش یافت. شکستگی طی فرایند نیم پخت ۱۷ درصد کاهش یافت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.