مقاله بررسی مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
یکی از مهمترین موضوعات علم بازاریابی، مقوله رفتار مصرف کننده است. تحقیق در خصوص رفتار مصرف کننده غذا یکی از زمینه های مطالعاتی رفتار مصرف کننده می باشد. این مطالعه به بررسی میزان مصرف و ارتباط بین انگیزه ها و عوامل جمعیت شناختی و نگرش با مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام می پردازد. حجم نمونه از فرمول جامعه نامحدود و از روش نمونه گیری خوشه ای برابر با ۱۷۱ نفر برآورد شده است. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده که روایی آن توسط متخصصان تایید و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ محاسبه شده است. برای گردآوری اطلاعات پیشینه و مبانی نظری روش کتابخانه ای و برای داده های آماری روش میدانی به کار گرفته شده است. و برای تجزیه و تحلیل دادهها، از نرم افزار اس پی اس اس استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد که تفاوت های جنسیتی و تفاوت در سطح تحصیلات بین مصرف کنندگان بر میزان مصرف غذاهای محلی تأثیر معناداری ندارد؛ اما تفاوت های سنی و تفاوت در سطح درامد بین مصرف کنندگان بر میزان مصرف غذای محلی تأثیر معناداری دارد و میزان مصرف غذای محلی در شهر ایلام به شدت کم می باشد و همچنین نتایج نشان داد که انگیزه های انتحاب غذا و نگرش نسبت به غذاهای محلی بر مصرف غذاهای محلی تأثیر معناداری دارد. در پایان پیشنهاد می شود غذاهای محلی شناسایی، و به صنعتی نمودن برخی از این غذاها اقدام شود؛ که این امر به رونق صنعت توریسم، توسعه کارافرینی و بهبود اقتصاد منطقه کمک می نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.