مقاله بررسی شاخص های انرژی و میزان تاثیر انرژی های ورودی بر عملکرد گندم آبی(شهرستان نی ریز- فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های انرژی و میزان تاثیر انرژی های ورودی بر عملکرد گندم آبی(شهرستان نی ریز- فارس) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های انرژی و میزان تاثیر انرژی های ورودی بر عملکرد گندم آبی(شهرستان نی ریز- فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های انرژی و میزان تاثیر انرژی های ورودی بر عملکرد گندم آبی(شهرستان نی ریز- فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های انرژی و میزان تاثیر انرژی های ورودی بر عملکرد گندم آبی(شهرستان نی ریز- فارس) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
رابطه بین کشاورزی و انرژی خیلی نزدیک است. در حال حاضر بهره دهی و سودمندی کشاورزی به مصرف انرژی وابسته است. یک روش برای مصرف مطلوب انرژی در کشاورزی تعیین بازده یا کارایی روشهای مورد استفاده میباشد. در این تحقیق که در سال زراعی ۸۹- ۸۸ در شهرستان نیریز فارس انجام گرفته است، شاخص های انرژی برای محصول گندم آبی محاسبه گردید . برای تعیین میزان انرژی نهاده و ستانده در تولید این محصول پرسشنامه هائی طرح و از طریق فرمول کوکران حجم نمونه ها تعیین گردید. در نهایت تعداد ۱۵۱ پرسش نامه بین کشاورزان گندم کار منطقه توزیع شد. متغیرهای تحقیق شامل انرژی ورودی (انرژی سوخت، بذر، آبیاری، کود، سم، کارگر و ماشین ها) انرژی خروجی (انرژی دانه و کاه) شاخص های انرژی (نسبت انرژی، افزوده خالص انرژی، بهره وری انرژی و شدت انرژی) مورد محاسبه قرار گرفت. انرژی سوخت، کود و بذر بترتیب با ۳۰/۵۱ و ۲۴/۲ و ۲۰/۳ درصد بیشترین سهم مصرف انرژی را از کل مصرف انرژی به خود اختصاص دادند. کمترین میزان مصرف انرژی مربوط به انرژی بیولوژیکی بوده است. نسبت انرژی دانه ۲/۷۴ محاسبه شد که نسبت به سایر تحقیقات صورت گرفته در این زمینه از وضعیت بهتری برخوردار است. برای بررسی متغیرهای ورودی که بیشترین تاثیر را روی عملکرد گندم دارند، از تجزیه رگرسیون به روش گام به گام استفاده شد. این نتایج نشان می دهد که ۹۰ درصد از کل تغییرات توسط ۵ متغیر کود، بذر، سم، سوخت و آب توجیه شدند . برای بهبود شاخص های انرژی پیشنهاد می شود با مدیریت عوامل مختلف نهاده های ورودی را کاهش و عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.