مقاله اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اندازه ذرات بستر کشت پالم و رقم بر برخی از خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خرما یکی از محصولات مهم کشور می باشد که سالانه مقدار چشمگیری از ضایعات نخل خرما بدون استفاده بهینه به هدر می رود لذا طرحی به منظور بررسی امکان جایگزینی کوکوپیت و پرلیت با ضایعات نخل خرما به عنوان بستر کشت توت فرنگی در شرایط هیدروپونیک دریک گلخانه هیدروپونیک تجاری واقع در روستای نرگاه از توابع شهرستان بویراحمد در سال ۱۳۹۱ به اجرا درآمد.آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیماربستر کشت(زائدات پالم با ذرات کمتر از ۰/۵ سانتیمتر، زائدات پالم با ذرات ۱-۰/۵ سانتیمتر، زائدات پالم با ذرات ۲-۱ سانتیمتر، زائدات پالم با مخلوط ذرات (۵۰% ذرات ۵-۰ میلی متر، ۳۰%، ذرات ۲۰-۱۰ میلی متر، ۲۰% ذرات ۱۰-۵ میلی متر و کوکوپیت و پرلیت (۵۰/۵۰) به عنوان شاهد) و تیماررقم(ماراک و کوئین) با ۵ تکرار انجام شد. در دوره رشد گیاه، رطوبت محیط و دما برای تیمارهای مختلف در هر گیاه درحد ثابت حفظ گردید. میانگین دمای روز ۲۵-۱۸ و میانگین دمای شب ۱۸-۱۵ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی داخل گلخانه بین ۵۰ تا ۶۰ درصد بود. شاخص هایی همچون درصد کل مواد جامد محلول، اسیدیته محلول و واکنش آب میوه مورد اندازه گیری قرار گرفت.نتایج نشان داد که از نظر ویژگی های کیفی (درصد کل موادجامد محلول، اسیدیته میوه، واکنش آب میوه) در بسترهای کشت تفاوت معنی داری مشاهده نشد، تاثیر رقم بردرصد کل مواد جامد در توت فرنگی در سطح احتمال ۵% معنی دار بود، تأثیر رقم بر pH میوه در توت فرنگی در سطح احتمال ۱% معنی دار بود وتاثیر رقم وتاثیر رقم و برهمکنش آن با بستر کاشت بر TA در توت فرنگی معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.