مقاله مطالعه الگوی الکتروفروز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه الگوی الکتروفروز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه الگوی الکتروفروز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه الگوی الکتروفروز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه الگوی الکتروفروز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش اثر سه حلال چربی گیری هگزان، دی اتیل اتر و کلروفرم بر میزان ترکیبات آرد شنبلیله و الگوی الکتروفورز آنها و مقایسه آن با ایزوله پروتئین تجاری سویا انجام شد. میزان پروتئین آرد شنبلیله چربی گیری شده با حلال کلروفرم (۳۷/۴۶%) به طور معنی دار (p<0/05) کمتر از آرد چربی گیری شده با حلال هگزان (۴۹/۸۳%) و دی اتیل اتر (۴۷/۶۰%) بود. در بررسی الگوی الکتروفورز نیز حلال کلروفرم سبب بروز بهم پیوستگی بیشتر در باندهای پروتئینی و حصول کمترین وزن مولکولی پروتئینی گردید که نشان دهنده اثر آن بر دناتوراسیون و حذف پروتئین در مرحله چربی گیری بود. تعداد باندهای مشاهده شده در ژل الکتروفورز در مورد ایزوله پروتئین تجاری سویا و ایزوله حاصل از آرد شنبلیله چربی گیری شده با هر سه حلال چربی گیری هگزان، دی اتیل اتر و کلروفرم در شرایط احیاء با ۲- مرکاپتواتانول بیشتر از شرایط غیر احیاء بود. علت این پدیده شکسته شدن باندهای دی سولفید بین مولکولی در شرایط احیاء می باشد. همچنین در تمام موارد ماهده شد در شرایط احیاء باندها با وزن مولکولی بسیار بالا و یا پائین ایجاد شده اند. در ایزوله پروتئین حاصل از آرد چربی گیری شده با هر سه حلال در شرایط احیاء همواره حداقل یک باند اصلی در محدوده وزن مولکولی ۲۷-۲۰ کیلو دالتون و در شرایط غیر احیاء باندهایی با عرض نسبتاً کم در محدوده وزن مولکولی ۳۹-۳۰ کیلو دالتون ایجاد شدند، که به ترتیب نشان دهنده حضور زنجیره های پروتئینی اسیدی و بازی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.