مقاله اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پوشش دهی با صمغ عربی بر خصوصیات کیفی و ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای (.Agaricus bisporus L) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق اثرغلظت های ۰، ۰/۱، ۰/۵، ۱ و ۲ درصد صمغ عربی بصورت غوطه وری بر روی افت وزن، سفتی، اسی دیته بریکس، بازشدن کلاهک و خواص ارگانولپتیکی قارچ دکمه ای در دو زمان ۷و ۱۴ روز نگهداری در دمای ۱C±۵ یخچال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت صمغ عربی، افت وزن و باز شدن کلاهک کاهش یافت و سفتی، اسیدیته و بریکس نمونه ها افزایش یافت. در بیشتر موارد غلظت های ۱و ۲ درصد بهتر از غلظت های دیگر باعث بهبود کیفیت نمونه هاشدند. بررسی نتایج حاصل از آزمون حسی نشان داد که افزایش غلظت صمغ باعث افزایش مقبولیت نمونه ها و بازارپسندی بیشتر آنها شد. در بین غلظت های مختلف صمغ، غلظت ۱ درصد دارای بهترین رنگ و بیشترین مقبولیت از سوی گروه ارزیاب بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.