مقاله آبمیوه پروبیوتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آبمیوه پروبیوتیک دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آبمیوه پروبیوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آبمیوه پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آبمیوه پروبیوتیک :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه در بسیاری از جوامع، نقش غذا در سلامت و تغذیه ی انسان از اهمیت بسیاری برخوردار است . به طوری که نقش اولیه ی غذا به عنوان منبع انرژی و رشد به نقش بیولوژیکی اجزای آن روی سلامتی انسان تغییر یافته و بازار تولید و مصرف مواد غذایی به سوی غذاهای فراسودمند رهنمون شده است . غذ اهای فراسودمند به فرآورده هایی گفته می شود که علاوه بر فراهم کردن تغذیه ی پایه موجب ارتقای سطح سلامت می شوند. در بین غذاهای فراسودمند، غذاهای حاوی ریززنده های پروبیوتیک اهمیت ویژه ای یافته اند.افزودن پروبیوتیک ها درغذا برسلامت انسان اثرات سودمندی دارندکه این امرتوسط متخصصان تغذیه درحال ترویج میباشد. در بین غذاهای مناسب برای افزودن پروبیوتیک ها تقاضا برای فراورده های پروبیوتیک غیرلبنی افزایش یافته است که محصولات آبمیوه پروبیوتیک درسالهای اخیربیشتر مورد مطالعه قرار گرفته است. به طور کلی، آب میوه های حاوی باکتری های پروبیوتیک میکروانکپسوله شده با ثبات تراند ودرطول مدت نگهداری تغییراتی دراسیدیته آنها بوجود نخواهد آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.