مقاله ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیرات انتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف از این مطالعه بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره در روغن سویا بود. آویشن و زیره دوگیاه دارویی ارزشمند هستند که در طب سنتی ایران به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند. تجزیه اسانس های مورد مطالعه با GC/MS منجر به شناسایی ترکیب های عمده ی آن ها شد در اسانس آویشن کارواکرول (۲۶/۰۸ درصد )، پاراسیمن (۲۰/۳۴ درصد )، و تیمول (۱۷/۲۳درصد )، ودر اسانس زیره کاریوفیل (۲۷/۸۱درصد )، گاماترپینن (۱۵/۱۹ درصد ) و کومنیل استات (۱۴/۶۷ درصد ) ترکیب های عمده تشکیل دهنده بودند خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس های آویشن و زیره با اندازه گیری اعداد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید در روغن سویا بررسی شد . فعالیت آنتی اکسیدانی آنها با آنتی اکسیدان های سنتزی BHT و BHA مورد مقایسه قرار گرفت. فعالیت آنتی اکسیدانی هر دواسانس با افزایش غلظت، افزایش معنی داری یافت. از طرفی غلظت های مختلف اسانس ها قادر بودند، به خوبی روند اکسیداسیون را کند نمایند و اثر اسانس زیره در غلظت ۰/۰۶ درصد و اسانس آویشن در غلظت ۱ درصد، مشابه اثر BHA در غلظت ۰/۰۲ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.