مقاله بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اسید هیومیک بر باززایی و ریشه زایی سوسن چلچراغ (Lilium ledebiourii Bioss) در شرایط درون شیشه ای :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
پژوهش حاضر در راستای بررسی اسید هیومیک بر باززایی سوسن چلچراغ، در شرایط درون شیشه ای صورت گرفت. اسید هیومیک یک ترکیب آلی و طبیعی با اثرات شبه هورمونی می باشد. با توجه به پراکنش محدود و خطر انقراض سوسن چلچراغ، افزایش سطح زیرکشت آن هر چه بیشتر احساس می شود. به دلیل چالش هایی که جهت بقای این گیاه در آینده وجود دارد و کارایی پائین روش های تکثیری مرسوم، استفاده از کشت بافت به منظور تکثیر این گیاه زینتی ضروری به نظر می رسد. در راستای انجام این تحقیق پیازهای سوسن چلچراغ از زیستگاه طبیعی آن واقع در منطقه خانقاه اردبیل جمع آوری شد و پس از حذف آلودگی، با کشت قلمی تکثیر شد. سپس فلس های کشت شده در محیط MS به عنوان ریزنمونه اصلی، در محیط کشت MS پایه حاوی (NAA 1 mg.l(-1 و اسید هیومیک با سطوح (۵۰۰, ۱۰۰, ۵۰ mg.l(-1 و ۱۰۰۰ کشت شدند. محیط کشت شاهد نیز حاوی (NAA 1mg.l(-1 بود. این تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی و با چهار تکرار انجام گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد بیشترین تعداد ریشه، پیاز و تعداد فلس از تیمار (۵۰۰mg.l(-1 حاصل گردید. بیشترین طول ریشه و قطر پیاز نیز از ریز نمونه های کشت شده در محیط کشت حاوی (۱۰۰ mg.l(-1 و بیشترین تعداد و طول برگ از تیمار (۵۰ mg.l(-1 بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.