مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر محلول پاشی پلی آمین های آزاد بر برخی از ناهنجاری های پسته رقم فندقی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش های زیادی در ارتباط با مشکلات فیزیولوژی پسته انجام شده است وجود مشکلات فیزیولوژیکی متعدد در کاهش کیفیت و عملکرد در میوه پسته موثر می باشد. از جمله می توان به عارضه های زودخندانی منظم، ترکخوردگی، پوکی، بدشکلی و ناخندانی اشاره کرد. د ر ای ن پژوهش، تاثی ر محلول پاشی پلی آمین های پوترسین، اسپرمین و اسپرمیدین بر برخی از مشکلات فیزیولوژیکی بر روی درختان پر محصول در دو سال بررسی گردی د محلولپاشی پلی آمین ها در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی درمرحله رشد سریع آندوسپرم در اواسط تیر ماه انجام شد. مشخص گردید هیچ کدام از تیمارهای پلیآمین بر کاهش درصد ناخندانی تاثیری معنی داری ندارند. اما پلی آمین ها بر پوکی، بد شکلی، زودخندانی و ترک خوردگی تاثیر معنی داری را نشان داند. به نظر می رسد محلول پاشی پلی آمین ها در اواسط تیر ماه تاثیر زیادی در کاهش زود خندانی و ترک خوردگی میوهدارد همچنین به نظر میرسد تاثیر پلی آمین اسپرمین نسبت به پلی آمین های پوترسین و اسپرمیدین در کاهش پوکی، بدشکلی و زودخندانی، کاهش تعداد دانه در انس و افزایش عملکرد موثرتراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.