مقاله بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کیفیت و افزایش تشکیل میوه گلابی رقم درگزی با دگرگرده افشانی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گلابی یکی از مهمترین میوه های مناطق معتدله در جهان می باشد. اکثر ارقام گلابی خود عقیم، دگربارور و خودناسازگارند. بنابراین بررسی میزان تشکیل میوه و تعین سازگاری ارقام گوناگون جهت تولید میوه بهینه لازم و ضروری است. این آزمایش در سال ۱۳۹۱ روی ارقام گلابی کاشته شده در چناران، ایران به اجرا درآمد. تعین اثر روش های گرده افشانی با استفاده از آزمون فاکتوریل براساس طرح بلوک کامل تصادفی با ۱۰ تکرار انجام شد. بر اساس نتایج، گرده رقم بردیجون بیشترین درصد تشکیل میوه را به خود اختصاص داده است. در زمان برداشت هیچ میوه ای ناشی از خودگرده افشانی طبیعی و مصنوعی مشاهده نشد که این امر بیانگر خودناسازگاری کامل رقم درگزی ۱ می باشد. میانگین تعداد بذر جنین دار در تلاقی درگزی ۱ با رقم بردیجون بیشتر از سایر ارقام گرده زا بوده است. گرده افشانی رقم درگزی با رقم بردیجون سبب تولید بزرگترین و سنگین ترین میوه ها شد. براساس نتایج این پژوهش رقم بردیجون می تواند به عنوان بهترین رقم گرده زای رقم درگزی در باغ های گلابی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.