مقاله تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر زمان وکاربرد پس از برداشت تیمارهای آب گرم برکنترل پوسیدگی انگور طی دوره انبارداری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی اثر تیمار دمایی و زمان غوطه ورسازی آن بر کنترل پوسیدگی و خواص کیفی انگور طی دوره انبارداری در سال ۱۳۹۲ انجام شد. معمولا پوسیدگی، ریزش حبه ها و قهوه ای شدن چوب خوشه از عوامل اصلی کاهش کیفیت میوه در مراحل بعد از برداشت انگور است. این پژوهش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه کامل تصادفی با ۳ تکرار به اجرا درآمد تیمارهای آزمایش شامل سه تیمار آب گرم (۰، ۳۰، ۵۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد) و دو زمان غوطه ورسازی ( ۱ و ۳ دقیقه) بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که سطوح مختلف تیمار آب گرم، زمان غوطه ورسازی و اثر متقابل آنها در سطح ۱ درصد بر درصد پوسیدگی، درصد ریزش حبه و قهوه ای شدن چوب خوشه انگور بعد از ۴۰ روز انبارداری در دمای ۱ درجه سانتی گراد معنی دار بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که کمترین درصد پوسیدگی (۱/۸۳%) و درصد ریزش (۰/۶۵%) در تیمار ۶۰ درجه به مدت ۳ دقیقه مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.