مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های آویشن شیرازی استان فارس :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
این پژوهش به منظور بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دو توده آویشن شیرازی استان فارس اجرا شد. در این پژوهش آویشن شیرازی جهرم واستهبان از نظر نوع و مقدار ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس مقایسه شدند. پیکره رویشی این توده ها از رویشگاه طبیعی آن ها جمع آوری و خشک گردید. اسانس گیری به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر انجام شد.ترکیب های شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) شناسایی و تعیین مقدار گردید. چهل و هفت ترکیب در اسانس آویشن شیرازی توده جهرم شناسایی شد، که در مجموع ۹۹/۹۶ درصد، اسانس را تشکیل دادند. ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس عبارتند از: تیمول (۳۸/۸۹%)، کارواکرول متیل اتر (۳۱/۶۳%)، گاما- ترپینن (۷/۰۸%)، گاما-۳- کارن (۶/۶۷%)، ۱ و ۸-سینول (۲/۸۴%) و کارواکرول استات (۲/۴۲%) می باشند. سی و دو ترکیب در اسانس آویشن شیرازی توده استهبان شناسایی شد، که در مجموع ۹۹/۵۴، اسانس را تشکیل دادند ترکیبات عمده تشکیل دهنده اسانس عبارتند از: کارواکرول (۳۹/۹۴%)، تیمول (۳۲/۹۲%)، پارا- سیمین (۷/۱۵%)، گاما- تریپین (۳/۳۶%)، بتا-کاریوفیلین (۲/۳۷%)، آلفا-پینین (۲/۲۴%) و تیمول متیل (۲/۱۸%) می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.