مقاله حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حفظ خواص کیفی میوه گوجهفرنگی رقم هدیه با استفاده از اسانس آویشن در طی دوره انبارمانی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
گوجه فرنگی یکی از مهمترین سبزیجات میوهای است، که ازنظر تنفس و تولید اتیلن فرازگرا میباشد و میتوان از این ویژگی آن به منظور طولانیتر کردن مدت زمان عرضه به بازار، بهره برد. به این طریق که در مراحل ابتدایی رسیدن فیزیولوژیک، میوه گوجه فرنگی برداشت سپس در انبار ذخیره شود و به تدریج به بازار عرضه گردد. استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی مثل اسانس های گیاهی می تواند راهبرد مناسبی در جهت جلوگیری از فساد محصولات و حفظ خواص کیفی آنها باشد. بدین منظور آزمایشی با هدف حفظ خواص کیفی میوه گوجه فرنگی با استفاده از اسانس آویشن در چهار سطح غلظت ۵۰۰،۲۵۰،۰ و ۷۵۰ میلی گرم درلیتر در آزمایشگاه فیزیولوژی پسازبرداشت دانشگاه صنعتی اصفهان انجام گرفت. میوه ها پس از تیمار با اسانس آویشن درسردخانه با دمای ۱۲ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی ۸۵ درصد قرار داده شد. برخی از خواص میوه ها شامل سفتی، کاهش وزن، میزان اسیدآلی، مواد جامد محلول و شاخص طعم در طول ۱۵ روز انبارمانی به فاصله زمانی هر ۵ روز یکبار مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش به صورت طرح کرتهای خورد شده در زمان در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد در میوههای تیمار شده با اسانس آویشن، سفتی و مواد جامد محلول و اسیدآلی به طور معنی داری بیشتر از شاهد بود. همچنین درصد کاهش وزن با افزایش غلظت به طور معنیداری کاهش یافت به نحوی که بیشترین کاهش وزن در تیمارشاهد مشاهده شد و کمترین کاهش وزن مربوط به تیمار ۷۵۰ میلی گرم در لیتر اسانس آویشن بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.