مقاله ارزیابی بیو شیمیایی ودارویی کبد فیلماهی ( Huso huso ) پرورشی و دریای خزر به منظور بهره برداری آن در صنعت داروسازی و مکمل های غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بیو شیمیایی ودارویی کبد فیلماهی ( Huso huso ) پرورشی و دریای خزر به منظور بهره برداری آن در صنعت داروسازی و مکمل های غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بیو شیمیایی ودارویی کبد فیلماهی ( Huso huso ) پرورشی و دریای خزر به منظور بهره برداری آن در صنعت داروسازی و مکمل های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بیو شیمیایی ودارویی کبد فیلماهی ( Huso huso ) پرورشی و دریای خزر به منظور بهره برداری آن در صنعت داروسازی و مکمل های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بیو شیمیایی ودارویی کبد فیلماهی ( Huso huso ) پرورشی و دریای خزر به منظور بهره برداری آن در صنعت داروسازی و مکمل های غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور تعیین ارزش غذایی و دارویی کبد فیل ماهی دریای خزر و مقایسه آن با نمونه های پرورشی، ۸ نمونه کبد از فیل ماهیان بالغ جمع آوری و مقادیر ویتامین E، پروفیل اسیدهای چرب، چربی کل، پروتئین، فسفر، خاکستر و رطوبت با استفاده از روش های استاندارد اندازه گیری شد. میزان آلفا توکوفرول ویتامین E (mg/kg)، در نمونه پرورشی و وحشی به ترتیب ( ۲۱ / ۰ ± ۰۴ / ۰ ، ۱ ± ۰۵ / ۱ ) و مقادیر EPA و DHA به ترتیب ( ۶۳ / ۰ ± ۰۲ / ۱،۴۸ / ۲ ± ۸ / ۳ ) و ( ۷۶ / ۰ ± ۹ / ۱،۵۸ / ۰ ± ۸۸ / ۲ ) بود. از۲۰ متیل استراسیدهای چرب (C12 الی C22) در ۷ مورد اختلاف معنی دار (P005) مشاهده گردید. بغیر از چربی کل (۷ / ۱ ± ۷۵ /۸) سایر پارامترهای اندازه گیری شده درنمونه های پرورشی پروتئین(۹۳/ ۲ ± ۷۹ /۱۸)، فسفر (۷/ ۰ ± ۷۲ / ۰)، خاکستر(۰۸ / ۰ ± ۳۶ / ۱ ) و رطوبت ( ۶۸ / ۰ ± ۱ / ۷۲ ) از نمونه های وحشی با چربی کل(۰۹ / ۴ ± ۸۵ /۵ ۱)، پروتئین( ۸۴ / ۳ ± ۰۶ / ۱۱ ) فسفر( ۱۵ / ۰ ± ۵۷ / ۰)،خاکستر ( ۰۱۳ / ۰ ± ۲۶ / ۱ ) و رطوبت ( ۵۶ / ۶ ± ۳۶ / ۶۲) زیادتر بود. با توجه به مقادیر مطلوب امگا ۳ اندازه گیری شده در کبد فیل ماهی که حتی بیشتر از خاویار پرورشی مطالعات قبلی بود. می توان ازکبد جهت مصارف دارویی و تولید کپسول های حاوی ویتامین E ، امگا۳ استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.